Samsung Galaxy S22 Ultra: Το δικαίωμα της… μη επιλογής!

Κομψό στιλ ή μεγαλύτερη μπαταρία; Ισχυρός επεξεργαστής ή καλύτερη κάμερα; Πόσες φορές έχετε κληθεί να επιλέξετε κάποιο χαρακτηριστικό, θυσιάζοντας κάποιο άλλο, όταν αναζητάτε το επόμενό σας κινητό; Το Galaxy S22 Ultra δίνει τέλος στα «σκληρά» αυτά διλήμματα, μιας και αποτελεί μία εκπληκτική επιλογή!

Έχοντας περάσει αρκετές μέρες με το Samsung Galaxy S22 Ultra,

ένα πράγμα μπορούμε να πούμε με σιγουριά: ήρθε για να κάνει κάθε μέρα επική. Οτιδήποτε μπορούσαμε να ζητήσουμε από μια συσκευή που τοποθετείται στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων βρισκόταν ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο στην παλάμη μας. Ακολουθούν οι τομείς που μας ενθουσίασαν περισσότερο, αν και όσα διαβάσετε στη συνέχεια αποτελούν μόνο την αρχή ενός συναρπαστικού… ταξιδιού κάθε χρήστη του Galaxy S22 Ultra στις εκπληκτικές δυνατότητες του νέου smartphone της Samsung.

Κάμερες που ξεκλειδώνουν τη δημιουργικότητα

Σε μια εποχή που μέρος της προσωπικότητάς μας αφήνει καθημερινά το αποτύπωμά του στα social media, το Galaxy S22 Ultra αναλαμβάνει να μετατρέψει κάθε έμπνευση του ιδιοκτήτη του σε ψηφιακό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Ανεξαρτήτως συνθηκών φωτισμού, κίνησης του θέματος ή σταθερότητας των χεριών του φωτογράφου, οι κάμερες του νέου smartphone της Samsung κατορθώνουν να καταγράψουν με άνεση και υψηλή πιστότητα οτιδήποτε στοχεύσουν. Οι στιγμές που αξίζουν να καταγραφούν, όμως, δεν συμβαίνουν μέσα σε καλοφωτισμένα στούντιο με ιδανικές συνθήκες, αλλά εκεί που ζείτε, εκεί που ταξιδεύετε κι εκεί που συναντάτε ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Η τετραπλή κύρια κάμερα του Galaxy S22 Ultra είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να μετατρέψει μοναδικές στιγμές σε ανεξίτηλες αναμνήσεις. Έρχεται με κύριο αισθητήρα στα 108MP και ευρυγώνιο φακό 85° (f/1.8), με δυο αισθητήρες 10MP κάτω από ισάριθμους τηλεφακούς, ο ένας με 10x οπτικό zoom και ο άλλος με 3x οπτικό zoom, καθώς και με έναν 12MP αισθητήρα που τροφοδοτείται με φως από έναν υπερευρυγώνιο φακό 120° (f/2.2).

Κάτω από την ονομασία «Nightography» η Samsung έχει συγκεντρώσει μια πλειάδα χαρακτηριστικών που επιτρέπουν τη βιντεοσκόπηση και τη φωτογράφιση όταν το φως δεν βρίσκεται σε αφθονία. Ο κύριος αισθητήρας των 108MP αξιοποιεί pixel binning τεχνικές και δημιουργεί ένα πλέγμα 3×3 pixel. Χάρη στο τεράστιο μέγεθος της επιφάνειας του εν λόγω πλέγματος (2.4um), ο αισθητήρας βελτιστοποιεί την ικανότητα παγίδευσης του φωτός για κάθε pixel που θα αποτυπωθεί στην τελική λήψη. Τη σταθεροποίηση του βίντεο επιμελείται η τεχνολογία VDIS (Video Digital Stabilization). Δράση σημαίνει κίνηση και η κίνηση οφείλει να μην μεταφράζεται σε θολά, κουνημένα πλάνα, αλλά σε κρυστάλλινη ευκρίνεια με ομαλή ροή περιεχομένου. Χάρη στους δύο τηλεφακούς, η Space Zoom λειτουργία αγγίζει έως και 100x μεγέθυνση, επιστρατεύοντας έναν συνδυασμό οπτικού και ψηφιακού zoom πάντα με την επιμέλεια της τεχνητής νοημοσύνης. Για τους απαιτητικούς της φωτογραφίας, η εφαρμογή Expert RAW παρέχει μια εμπειρία εξίσου πλούσια σε επιλογές με αυτή των DSLR καμερών, με εύχρηστα in-camera editing εργαλεία που σας δίνουν τη δυνατότητα να επέμβετε σε κάθε παράμετρο, όπως ταχύτητα κλείστρου, έκθεση κ.ά.  Ο πλήρης έλεγχος του επιπέδου ISO καθώς και η χειροκίνητη προσαρμογή εστίασης και white balance για όσους το επιθυμούν, ανοίγουν μια πληθώρα δρόμων στις δημιουργικές διαθέσεις όποιου κρατά ένα Galaxy S22 Ultra στα χέρια του. Η αποθήκευση σε RAW format (έως και 16bit) απελευθερώνει πλήρως και τις δυνατότητες μετέπειτα επεξεργασίας στον υπολογιστή σας.

Το S Pen ανήκει πια στο Galaxy S22 Ultra!

Για πρώτη φορά, η δημοφιλής γραφίδα S Pen της σειράς Note ενσωματώνεται πλήρως στο Galaxy S22 Ultra.Δεν υποστηρίζει απλά το S Pen, αλλά το ενσωματώνει… κυριολεκτικά, μιας και το πολυτάλαντο πενάκι φιλοξενείται πλέον στο σώμα της συσκευής, όπου και φορτίζει αυτόματα. Θα το βρείτε στην κάτω αριστερή πλευρά της συσκευής, έτοιμο να το πάρετε στα χέρια σας για να καταγράψετε στα γρήγορα τις χειρόγραφες σημειώσεις σας, να κάνετε τις επισημάνσεις σας πάνω σε έγγραφα (όπως PDF, PowerPoint κ.ά.) ή να σχεδιάσετε ένα σκαρίφημα που αντανακλά τις ιδέες σας.

Η απόκριση του S Pen είναι άμεση, με την καθυστέρηση (latency) να πέφτει στα 2.8ms. Η εφαρμογή Samsung Notes θα μπει για τα καλά στην καθημερινότητά σας και λειτουργίες όπως η μετατροπή χειρόγραφου σε ψηφιακό κείμενο (υποστηρίζονται και ελληνικά) και ο εύκολος διαμοιρασμός και αξιοποίηση κάθε σημείωσης θα σας κάνουν να ξεχάσετε πως ήταν η ζωή πριν το S Pen!

Ένα… κόσμημα τεχνολογίας σε ανθεκτικό περιτύλιγμα

Όποια από τις διαθέσιμες αποχρώσεις κι αν διαλέξετε (Phantom White, Phantom Black, Green και Burgundy), θα νιώθετε την ασφάλεια πως η πλάτη προστατεύεται από Corning Gorilla Glass Victus και η πρόσοψη από το ακόμα πιο ανθεκτικό Victus+. Οι επίπεδες πάνω και κάτω πλευρές αγκαλιάζονται από τα καμπυλόγραμμα πλαϊνά σε ένα στιβαρό σύνολο που κυριαρχεί το αλουμίνιο. Επιπλέον, η πιστοποίηση IP68 που διαθέτει το Galaxy S22 Ultra προστατεύει τη συσκευή από την έκθεσή της σε σταγόνες νερού και σκόνη. Μέσα σε αυτό το θωρακισμένο μα πανέμορφο κέλυφος που εκθειάζει τη μίνιμαλ αισθητική, φωλιάζουν δυνατότητες… στο μάξιμουμ!

H 6,8 ιντσών Dynamic AMOLED 2X οθόνη δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, καθώς έρχεται με ανάλυση 3088×1440 pixels, HDR10+, μέγιστη φωτεινότητα 1.750 nits (!) και έως 120Hz adaptive refresh rate. Εκεί θα απολαύσετε και τους τέσσερις μήνες δωρεάν συνδρομής* στην υπηρεσία «YouTube Premium» που συνοδεύουν κάθε μέλος της οικογένειας Samsung Galaxy S, πάντα υπό τον επιβλητικό ήχο των δυο στερεοφωνικών ηχείων.

To Exynos 2200 chipset των 4nm κατορθώνει, παρά τις αδιαφιλονίκητες επιδόσεις του, να κρατά χαμηλά την κατανάλωση ενέργειας, ενώ δεν ανεβάζει θερμοκρασίες, ακόμα και όταν η Xclipse 920 GPU με αρχιτεκτονική AMD RDNA 2 δίνει τα ρέστα της στα games. Η 5G συνδεσιμότητα είναι αυτονόητη, τη στιγμή που το WiFi τελευταίας γενιάς (6E) μπορεί να οδηγήσει σε έως και δυο φορές ταχύτερες συνδέσεις από το ήδη αστραπιαίο WiFi 6!

Κλείνουμε με την εκτεταμένη αυτονομία της μπαταρίας των 5.000mAh, η οποία φορτίζει γρήγορα με τη βοήθεια ενός ταχυφορτιστή 45W (πωλείται ξεχωριστά). Ενδεικτικά, μόλις 10 λεπτά φόρτισης αρκούν για να καταγράψετε πάνω από 50 λεπτά βίντεο με την κάμερα. Αν, λοιπόν, θέλετε το επόμενο smartphone σας μην αποτελεί προϊόν συμβιβασμού, αλλά ένα… ανθολόγιο τεχνολογικών εξελίξεων, το Samsung Galaxy S22 Ultra συνιστά μια εξαιρετική επιλογή.

* Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2022/

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

 

Keywords
samsung galaxy, samsung, galaxy, samsung galaxy, δικαιωμα, galaxy, samsung galaxy s, το φως, εν λόγω, galaxy s, youtube music, διλήμματα, media, φως, video, δραση, σημαίνει, space, expert, raw, dslr, iso, white, note, pdf, powerpoint, notes, black, green, glass, dynamic, refresh, youtube, gpu, amd, games, wifi, music, google, play, https, κινηση στους δρομους, www.google.gr, www.youtube.com, θεμα εκθεσης 2012, τελος του κοσμου, youtube music, η ζωη, βιντεο, αιχμη, δωρεαν, εργαλεια, φως, amd, dslr, games, iso, music, pdf, youtube, αισθητικη, αλουμινιο, αναμνησεις, απλα, αρχιτεκτονικη, αφθονια, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, δυνατοτητα, διλήμματα, εγγραφα, εκθεση, εμπνευση, εν λόγω, εποχη, ερχεται, ετοιμο, τεχνολογια, ζωη, ιδεες, υπηρεσια, ισχυει, ηχο, καμερες, κελυφος, κειμενο, κινηση, κυρια, κοσμημα, λειτουργια, ληψη, μηνες, παντα, οθονη, πιστοποιηση, ροη, συνεχεια, σωμα, το φως, ισχυρος, υψηλη, φορα, ψηφιακο, green, ανηκει, ασφαλεια, black, white, εφαρμογη, ετοιμη, galaxy s, glass, gpu, https, camera, media, notes, note, dynamic, play, powerpoint, raw, samsung galaxy s, σημαίνει, space, wifi, χερια, refresh
Τυχαία Θέματα