Soundbars για ήχο ανώτερης ποιότητας στην TV

Για να απολαμβάνετε στο έπακρο τους αγαπημένους σας ήχους, είτε βλέπετε μία ταινία είτε θέλετε να ακούσετε μουσική ή οτιδήποτε άλλο, μην αμελήσετε να αποκτήσετε μία soundbar που θα απογειώσει την ακουστική σας εμπειρία.

Panasonic SC-HTB8EG-K

Εάν θέλετε μία προσιτή soundbar που ταιριάζει σε κάθε χώρο, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί είτε επάνω σε έπιπλο είτε να κρεμαστεί στον τοίχο, τη βρήκατε στο συγκεκριμένο μοντέλο της Panasonic.

Tα δύο ηχεία που ενσωματώνει, μπορούν να αποδώσουν 80 Watt. Η εμβέλεια δέκα μέτρων που προσφέρει και η σύνδεση bluetooth, σας επιτρέπουν να συνδέσετε το κινητό σας ή όποια άλλη συσκευή είναι συμβατή με τη συγκεκριμένη τεχνολογία και να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική από τον καναπέ σας χωρίς κόπο.

Ενδ. τιμή: 99€

ΙΣΧΥΣ: 80 Watt | ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΕΙΩΝ: 2.0

Samsung HW-Q60R

Η soundbar της Samsung έρχεται μετά τη συνεργασία της με τη Harman Kardon και προσφέρει επαγγελματικού επιπέδου ποιότητα ήχου. Με το Adaptive Sound, το περιεχόμενο που προβάλλεται στην οθόνη, αναλύεται και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ήχου σε ιδανικά επίπεδα για κάθε σκηνή. Το Acoustic Beam χρησιμοποιεί μια συστοιχία οπών για να δημιουργήσει πανοραμική ηχητική αίσθηση. Τέλος, υπάρχει και η δυνατότητα σύνδεσης με συσκευές που διαθέτουν Βluetooth. 

Ενδ. τιμή: Αναμένεται

ΙΣΧΥΣ: 360 Watt | ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΕΙΩΝ: 5.1

LG SK5

Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία DTS Virtual: X, η SK5 προσφέρει τρισδιάστατο στερεοφωνικό ήχο. Τα δύο ηχεία των 80 Watt που ενσωματώνει η μπάρα και τα 200 Watt του woofer θα φέρουν την κινηματογραφική εμπειρία στο καθιστικό σας. Μικρό από άποψη όγκου όπως και το subwoofer, με μοντέρνο σχεδιασμό, ταιριάζει άψογα με τηλεοράσεις LG 40 ιντσών και πάνω, δένοντας αρμονικά με τον χώρο του σπιτιού. Επιπλέον, μπορεί να αναπαράγει οποιονδήποτε ήχο ή υπηρεσία από τις κινητές συσκευές μέσω bluetooth.

Ενδ. τιμή: 299€

ΙΣΧΥΣ: 360 Watt | ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΕΙΩΝ: 2.1

Crystal Audio CASB240

Με ένα πανίσχυρο ενεργό subwoofer και μία bluetooth 2.1 soundbar που μπορεί να μετατραπεί σε δύο κάθετα στερεοφωνικά ηχεία, η πρόταση της Crystal Audio θα σας προσφέρει, όχι μόνο κορυφαία απόδοση ήχου αλλά και κομψότητα στον χώρο σας. Η LED οθόνη της δένει αρμονικά με τον λεπτό σχεδιασμό, ενώ το βαθύ μπάσο, που αγγίζει τις συχνότητες των 45Hz, θα γεμίσει ηχητικά το δωμάτιό σας. Η οπτική θύρα, οι θύρες USB και AUX θα σας δώσουν τη δυνατότητα να τη συνδέσετε με οποιοδήποτε ενσύρματο τρόπο επιθυμείτε αλλά και ασύρματα αφού περιέχει και bluetooth.

Ενδ. τιμή: 159,90€

ΙΣΧΥΣ: 240 Watt | ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΕΙΩΝ: 2.1

Sony HT-SF150

Η μπάρα 2 καναλιών της Sony, με ηχείο ανάκλασης μπάσων, θα σας προσφέρει surround ήχο από μία μόνο μονάδα μικρού μεγέθους. Η σύνδεση με την τηλεόραση μπορεί να γίνει με τη βοήθεια του HDMI ARC απλώς με ένα μόνο καλώδιο, ενώ η σύνδεση με συσκευές που διαθέτουν bluetooth είναι δεδομένη, αλλά μπορείτε επίσης να συνδέσετε ένα στικάκι στη θύρα USB που διαθέτει η μπάρα και να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική. Τέλος, το λεπτό προφίλ και ο minimal σχεδιασμός της, ταιριάζουν ιδανικά σε κάθε χώρο.

Ενδ. τιμή: 129€

ΙΣΧΥΣ: 120 Watt | ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΕΙΩΝ: 2.0

Turbo-X Soundbar SB-50

Με δύο 25άρια RMS ηχεία (δηλαδή συνολικής ισχύος 50 Watt), η μπάρα Turbo-X θα σταθεί πιστή στο πλευρό της… τηλεόρασής σας και μάλιστα σε πολύ χαμηλό κόστος. Διαθέτει τρία ηχητικά προφίλ (Movie, Music, Flat), είσοδο AUX 3.5m και bluetooth 4.2 για ασύρματη συνδεσιμότητα με τις συσκευές που έχουν τέτοια δυνατότητα, αλλά και οπτική σύνδεση ήχου μέσω της οποίας μπορείτε να συγχρονίσετε τη μπάρα με συσκευές Home Cinema, τηλεοράσεις, ενισχυτές κ.τ.λ.  

Ενδ. τιμή: 79,90€

ΙΣΧΥΣ: 50 Watt | ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΕΙΩΝ: 2.0

JBL Bar Studio 2.1

Το μεγάλο ασύρματο subwoofer 6.5 ιντσών θα καλύψει με «παχύ» ήχο κάθε άκρη του σαλονιού σας. Το Bar Studio είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε να έχει συμβατότητα με τα περισσότερα σύγχρονα τηλεχειριστήρια τηλεοράσης, ώστε να ελέγχετε τις λειτουργίες του από μία μόνο συσκευή. Μέσω του Bluetooth 4.2 θα συνδέετε όποια συσκευή θέλετε ασύρματα και εύκολα για να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική με τον surround ήχο που θα σας προσφέρει. Υπάρχει και η δυνατότητα σύνδεσης μέσω καλωδίου HDMI.

Ενδ. τιμή: 319€

ΙΣΧΥΣ: 300 Watt | ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΕΙΩΝ: 2.1

*Οι αναφερόμενες τιμές είναι ενδεικτικές, αφορούν αλυσίδες λιανικής και καταγράφηκαν τον Ιούλιο του 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα