Stage fright – so real it’s scary 2

Η LG Electronics αποκάλυψε το “Stage Fright – So Real It’s Scary 2”, τη διασκεδαστική συνέχεια του περσινού viral hit video, “So Real It’s Scary”.


Όπως και το πρώτο μέρος, η συνέχεια θέτει το ερώτημα – πόσο αληθοφανείς είναι οι εικόνες σε ένα IPS

monitor της LG; Για να αναδειχθεί η εξαιρετική ποιότητα εικόνας τεχνολογίας IPS, η LG επιστράτευσε τα εντυπωσιακά IPS 21:9 UltraWide monitor της.


Το “Stage Fright – So Real It’s Scary 2”, το οποίο αποτελεί δημιουργία της LG Electronics Benelux (Βέλγιο-Ολλανδία-Λουξεμβούργο), «ταράζει» την ησυχία ανυποψίαστων ανδρών. Συγκεκριμένα στο βίντεο, η LG εγκαθιστά τα IPS 21:9 UltraWide monitors πάνω από μια συστοιχία κοινόχρηστων WC. Καθώς οι ‘πρωταγωνιστές’ πλησιάζουν, τα monitors παρουσιάζουν πρόσωπα πανέμορφων γυναικών. Αποδεικνύοντας πόσο ρεαλιστικές είναι οι εικόνες σε ένα LG IPS monitor, αρκετοί από τους άνδρες είναι πεπεισμένοι ότι τους παρακολουθούν.


Η LG ηγείται στην αγορά της νέας γενιάς monitor με την κορυφαίας τεχνολογίας IPS οθόνη και τα πρωτοποριακά, δημιουργικά concept της. Όπως αναδείχτηκε και στο “Stage Fright – So Real It’s Scary 2”, το LG IPS 21:9 UltraWide monitor αποδίδει εκπληκτικά ρεαλιστική ποιότητα εικόνας σε σημαντικά πιο ευρεία οθόνη από ένα συμβατικό μοντέλο ευρείας οθόνης 16:9. Tο εν λόγω monitor αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο πολλαπλών λειτουργιών μέσω του διαχωρισμού της οθόνης στα 4 (4-Screen Split) και της λειτουργίας Dual-Link Up. Η LG IPS 21:9 Ultrawide οθόνη αποδίδει περισσότερο από το 99% του sRGB χρωματικού φάσματος, παράγοντας τα πιο ζωηρά, αληθοφανή χρώματα και καθαρότητα εικόνας που κάποιος μπορεί να βιώσει. Αποτελώντας το πρώτο monitor που προσφέρει στον χρήστη την κινηματογραφική εμπειρία θέασης 21:9, το μοναδικό monitor της LG είναι ιδανικό για καθηλωτικό gaming και μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες θέασης.


Νωρίτερα αυτή τη χρονιά, το UltraWide monitor LG IPS 21:9 απέσπασε το σχεδιαστικό βραβείο “iF design award” μια ακόμα επισφράγιση του ελκυστικού σχεδιασμού και της τεχνολογίας αιχμής που χρησιμοποιεί.


Keywords
Τυχαία Θέματα