TAP 2 ORDER: Παραγγελίες πελατών από το κινητό τους, ανέπαφα

Η υπηρεσία Tap 2 Order, αποτελεί την πλέον σύγχρονη λύση για κάθε επιχείρηση εστίασης, που θέλει να έχει ψηφιακό μενού και να δέχεται παραγγελίες απευθείας από τους πελάτες της.

Το Tap 2 Order χρησιμοποιεί την τεχνολογία NFC ανέπαφων συναλλαγών για να εντοπίζει σε ποιο τραπέζι, ξαπλώστρα ή πάσο κάθεται ο χρήστης. Πλησιάζοντας το κινητό του στο NFC

σημείο, ανοίγει το μενού του εστιατορίου, beach bar, fast food κτλ. Εάν επιθυμεί ο ιδιοκτήτης εκτός από την προβολή του μενού, το σύστημα μπορεί να δεχτεί και παραγγελία η οποία θα εκτυπωθεί σε θερμικό εκτυπωτή στο πάσο ή την κουζίνα για προετοιμασία.

Παράλληλα για συμβατότητα με παλαιότερες συσκευές, υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης QR codes, για κάθε σημείο εξυπηρέτησης. Σε αυτή την περίπτωση ο χρήστης σκανάρει με το smartphone του το QR και κατευθύνεται στη σελίδα του καταστήματος.

Το Tap 2 Order παρουσιάστηκε επίσημα για πρώτη φορά στην έκθεση HORECA 2018 ως module της cloud εφαρμογής εστίασης του Business Cloud. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ήδη εγκατεστημένο σε εκατοντάδες επιχειρήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ λόγω των συνθηκών με τον ιό, δεκάδες νέες επιχειρήσεις εντάσσονται στην εφαρμογή κάθε εβδομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Tap 2 Order, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις εστίασης μπορούν να επικοινωνήσουν στο 215 215 4425, για δωρεάν επίδειξη και demo λογαριασμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα