Techonomy 2012

Human Face of Big Data, Data Science και Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο θα κυριαρχήσουν στην ατζέντα της εκδήλωσης.


Η EMC μαζί με ηγετικά στελέχη από το χώρο του IT συμμετέχουν στο Techonomy 2012. Παρακολουθήστε ζωντανά τη συνέντευξη

του Joe Tucci καθώς και τη συζήτηση που θα ακολουθήσει σχετικά με το Human Face of Big Data


Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της EMC, Joe Tucci, καθώς και πλήθος άλλων κορυφαίων στελεχών, θα μοιραστούν τις απόψεις τους αναφορικά με τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει η τεχνολογία όχι μόνο στις επιχειρήσεις αλλά σε ολόκληρο το φάσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας.


Συζήτηση μεταξύ του David Kirkpatrick, ιδρυτή του Techonomy, και του Joe Tucci υπό τον τίτλο «Πληροφορία, Ηγεσία και Διοίκηση» η οποία θα παρουσιαστεί ζωντανά εδώ.


Ο Rick Smolan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Against All Odds Productions, θα παρουσιάσει ιδέες και δεδομένα τα οποία προέκυψαν από το πρωτοποριακό project Human Face of Big Data το οποίο διεξήχθη υπό την αιγίδα της EMC. Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά εδώ.


Ο Πρόεδρος της RSA Art Coviello θα συμμετάσχει στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί υπό τον τίτλο «Κυβερνοπόλεμος: Ένας ΤΡΕΛΟΣ,ΤΡΕΛΟΣ κόσμος». Σκοπός της συζήτησης είναι η εξερεύνηση των απειλών και κινδύνων στο διαδικτυακό περιβάλλον, κίνδυνοι οι οποίοι στις μέρες μας γίνονται ολοένα και πιο πολύπλοκοι. Επιπλέον θα συζητηθούν οι αλήθειες και τα ψέματα που σχετίζονται με ένα πιθανό κυβερνοπόλεμο.


Η EMC Corporation (NYSE: EMC) ανακοίνωσε ότι ο Joe Tucci, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της EMC, καθώς και πλήθος άλλων κορυφαίων στελεχών τόσο από την EMC όσο και από το χώρο του ΙΤ γενικότερα, θα βρίσκονται μεταξύ των ομιλητών του συνεδρίου Techonomy 2012, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Νοέμβρη στο ξενοδοχείο Ritz – Carlton Dove Mountain στην Αριζόνα. Η EMC και μια επίλεκτη ομάδα ηγετικών στελεχών από το χώρο του IT καθώς και καινοτόμοι επιχειρηματίες, θα συζητήσουν για τις νέες τάσεις του 21ου αιώνα στην τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων του Data Science και της Διαδικτυακής Προστασίας. Το συνέδριο προσελκύει διεθνούς φήμης στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, με σκοπό να εξερευνήσουν με ποιόν τρόπο η τεχνολογία διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στις επιχειρήσεις και την κοινωνική πρόοδο, αλλάζοντας εν τέλει την καθημερινότητα μας όπως την γνωρίζουμε. Απώτερος στόχος της εκδήλωσης είναι να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους να κατανοήσουν καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προβλέψουν και να αξιοποιήσουν τη δύναμη των ταχέων αλλαγών που επιφέρει η τεχνολογία.


ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ – “The Human Face of Big Data” – Ο Rick Smolan, Πρόεδρος και CEO της Against All Odds Productions, θα παρουσιάσει τις ιδέες που προέκυψαν από το πρωτοποριακό εγχείρημα Human Face of Big Data το οποίο δ

Keywords
Τυχαία Θέματα