Toshiba: Επέκταση εγγύησης “Ο,τι κι αν συμβεί”

Ως αποτέλεσμα της επιτυχημένης καμπάνιας για την Εγγύηση ότι κι αν συμβεί, η Toshiba αποφάσισε να επεκτείνει την προσφορά για το πρώτο τρίμηνο του 2012.

Η Toshiba προσφέρει σε όλους τους αγοραστές φορητών υπολογιστών και tablet για το χρονικό διάστημα 1ης Ιανουαρίου – 31 Μαρτίου 2012 την ασφάλεια

της απόλυτης προστασίας απέναντι σε απρόβλεπτες καταστάσεις, ανεργία ή κλοπή.


Η Toshiba προσφέρει δωρεάν επισκευή σε περίπτωση ζημιάς από ατύχημα, αντικατάσταση σε περίπτωση κλοπής και επιστρέφει την αξία του προϊόντος σε περίπτωση απώλειας της εργασίας μέσα σε ένα χρόνο από την αγορά, σύμφωνα με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις της Εγγύησης ότι κι αν συμβεί , που υπάρχουν εδώ: https://www.nomatterwhatguarantee.com/content/start.php


Η προσφορά ισχύει από 1η Ιανουαρίου έως 31 Μαρτίου 2012 για τους κατοίκους της Ρουμανίας, Ελλάδας, Κύπρου, Μάλτας, Σερβίας και Σλοβενίας. Ο φορητός υπολογιστής θα πρέπει να έχει αγοραστεί σε κάποια από τις προαναφερθείσες χώρες. Η προσφορά ισχύει μόνο στη χώρα αγοράς και μόνο για τους κατοίκους της συγκεκριμένης χώρας.


Η προσφορά ισχύει για τους καταναλωτές που έχουν συμπληρώσει τα 18 ηλικιακά έτη. Για να ισχύσει η Εγγύηση, η εγγραφή θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε μια εβδομάδα από την αγορά.


Περισσότερες λεπτομέρειες για την Εγγύηση ότι κι αν συμβεί μπορείτε να δείτε εδώ : https://www.nomatterwhatguarantee.com/content/start.php.

Keywords
Τυχαία Θέματα