Volkswagen up! με Navigon

“maps+more” ονομάζεται το έξυπνο σύστημα infotainment, το οποίο παρέχει κατ’ αποκλειστικότητα η NAVIGON στο νέο Volkswagen up!Στο χρήστη του συστήματος ανοίγονται πλέον νέες δυνατότητες φορητότητας και επικοινωνίας μέσα από το αυτοκίνητό του. Η ενημέρωση των χαρτών γίνεται πιο εύκολη από ποτέ, αλλά και το μοντέρνο σύστημα πλοήγησης είναι ταυτόχρονα και ένα έξυπνο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, αφού ενσωματώνει Media-Player και ραδιόφωνο.
Το “maps+more“ διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός με το νέο Volkswagen up!
Η καρδιά του νέου συστήματος infotainment του Volkswagen up! προέρχεται από τη NAVIGON. Το νέο μικρό αυτοκίνητο της Volkswagen και ο ειδικός σε θέματα πλοήγησης NAVIGON, ανέπτυξαν από κοινού το σύστημα „maps+more“. Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να εξοπλίσουν προαιρετικά το νέο τους αυτοκίνητο με την συσκευή πλοήγησης μεγέθους 5 ιντσών. Η συσκευή συνδυάζει πολύπλευρες και ευέλικτες λειτουργίες, ενός Portable Infotainment Device (PID), το οποίο ενσωματώνεται στο αυτοκίνητο. «Ως φορητή, αλλά παρόλα αυτά ενσωματωμένη συσκευή, το maps+more διαθέτει εντελώς νέες δυνατότητες» δήλωσε σχετικά ο κος Peter Schubert, Vice President Automotive της NAVIGON. «Το νέο up! προσφέρεται προαιρετικά με το maps+more και συνδυάζει απόλυτα την υψηλή ποιότητα, την εργονομία αλλά και την καινοτομία σε μία πραγματικά εκπληκτική τιμή».
Συνεργασία δύο ειδικώνΗ ανάπτυξη της νέας καινοτόμας λύσης πλοήγησης έγινε από κοινού μεταξύ Volkswagen και NAVIGON. Σχετικά με τη συνεργασία αυτή, ο Dr. Ulrich Hackenberg, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Volkswagen, στον τομέα της ανάπτυξης, δήλωσε ότι: «Θέλαμε για το up! μία προσιτή λύση ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που να παρέχει περιεχόμενο και να είναι εύκολη στη χρήση και στην συνεχή αναβάθμιση και ενημέρωση του περιεχομένου. Για αυτό το λόγο αναπτύχθηκε από τη Navigon και την Volkswagen το maps + more. Από τη συνεργασία αυτή, προέκυψε ένα φορητό σύστημα, που ουσιαστικά ενσωματώνεται στο δίκτυο του ίδιου του αυτοκινήτου. Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά του maps + more, σε σύγκριση με άλλα φορητά συστήματα». Η NAVIGON ενισχύει περαιτέρω τη θέση της στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, μέσα από τη συνεργασία της με την Volkswagen. «Είμαστε χαρούμενοι που μπορέσαμε να υποστηρίξουμε την Volkswagen με την τεχνογνωσία μας“, είπε ο Peter Schubert της NAVIGON. «Για μας αποτελεί μεγάλη τιμή και επιβράβευση ότι μπορούμε να εμφανιζόμαστε με το εμπορικό μας σήμα, μέσα στο Volkswagen up!».
Από την πλοήγηση μέχρι και τη διασκέδαση: το maps+more είναι πολύπλευρο Το maps+more είναι μια μοντέρνα λύση πλοήγησης με μεγάλη ευκολία χρήσης. Με τη βοήθεια της συσκευής μπορούν οι χρήστες όχι μόνο να πλοηγούνται, αλλά και να ακούνε ραδιόφωνο, Media-Player ή να ελέγχουν τις λειτουργίες μέσω ανοικτής συνομιλίας. Χάρη στην απευθείας σύνδεση στο CAN-bus του οχήματος, μπορεί ο οδηγός να δει χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν στο αυτοκίνητο, όπως μέση κατανάλωση, διάρκεια ταξι
Keywords
Τυχαία Θέματα