Würth: Ο έξυπνος τρόπος αποθήκευσης

Η Würth είναι o ειδικός για υλικά συναρμολόγησης και στερέωσης και αυτά τα υλικά είναι συχνά πολύ μικρά. Έτσι, περισσότερα από 125.000 προϊόντα υπόκεινται στα πρότυπα υψηλής ποιότητας της εταιρείας Künzelsau.

Οι επαγγελματίες αντιλαμβάνονται την αξία κάποιων αξεσουάρ βίδας, χημικά-τεχνικά προϊόντα, εργαλεία, συστήματα αποθήκευσης και αφαίρεσης καθώς και άλλες τέτοιες λύσεις. Ο στόχος: μεμονωμένες υπηρεσίες, πρακτικές λύσεις και ευρύ φάσμα προϊόντων ώστε να διευκολύνεται η εργασία των πελατών. Η Würth υποστηρίζει περισσότερους από 540.000 πελάτες από το χονδρεμπόριο,

τις κατασκευές και τον βιομηχανικό τομέα. Περισσότεροι από 3.200 εκπρόσωποι πωλήσεων μόνιμα απασχολούμενοι φροντίζουν προσωπικά τους πελάτες αυτούς.

Στόχευση στην ανανέωση και τη μόνιμη διαθεσιμότητα

Με το νέο αυτοματοποιημένο και έξυπνο σύστημα παραγγελιών και αποθήκευσης, το ORSY ® SYSTEM–REGAL SENSOR η Würth δίνει άλλη μία υπόσχεση στους πελάτες της: 100% διαθεσιμότητα υλικού με πλήρως αυτοματοποιημένη και έξυπνη παραγγελία. Για το σκοπό αυτό, τα ράφια είναι εξοπλισμένα με αισθητήρες που όχι μόνο παρακολουθούν το απόθεμα αλλά και αυτόματα κάνουν παραγγελία με τα απαιτούμενα ανταλλακτικά από τη Würth. Προκειμένου να τηρηθεί αυτή η υπόσχεση, τα συστήματα πρέπει να λειτουργούν ομαλά και τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν πρέπει να επιλυθούν γρήγορα. Ωστόσο, η διάγνωση και η αντιμετώπιση προβλημάτων ήταν μέχρι τώρα δυνατή μόνο με μεγάλο κόστος.

Στο παρελθόν, η Würth μπόρεσε να αποκτήσει πρόσβαση στα συστήματα ραφιών της από απόσταση με έναν πολύ δυσκίνητο τρόπο, προκειμένου να δει τις θέσεις των ραφιών ή να τα ανατοποθετήσει ή να κάνει αλλαγές ή να λύσει προβλήματα σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος και βάσης δεδομένων. «Η πρόκλησή μας ήταν να βελτιστοποιήσουμε αξιόπιστα αυτήν την απομακρυσμένη πρόσβαση κατά τη νέα ανάπτυξη του έξυπνου συστήματος ραφιών ORSY», εξηγεί ο Alexander Kimmig, Διευθυντής Ηλεκτρικών Εργαλείων, Υπηρεσιών & Συστημάτων της Würth. “Ταυτόχρονα, θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε απομακρυσμένη πρόσβαση για να υποστηρίξουμε τη συνολική υποστήριξη, να μειώσουμε τους χρόνους αντίδρασης και να προσφέρουμε στους πελάτες μας καλύτερη εξυπηρέτηση συνολικά”.

Πριν προχωρήσει σε συνεργασία με την TeamViewer, η Würth εξέτασε επίσης την εναλλακτική της απομακρυσμένης πρόσβασης στο ORSY μέσω VPN. Αλλά η δημιουργία ενός ιδιωτικού VPN είναι δαπανηρή και χρονοβόρα. Με την TeamViewer, μπορεί να δημιουργηθεί μια ασφαλής σύνδεση μέσω του Διαδικτύου σε λίγα λεπτά. Ο Michael Scheuber, υπεύθυνος υπεύθυνος έργου της Würth, εξηγεί: “Η εναλλακτική λύση VPNτης TeamViewer μας έπεισε επίσης με καλύτερες ελεγχόμενες και διαχειρίσιμες επιλογές σύνδεσης με δικαιώματα και διαχείριση ρόλων, δηλαδή την ανάθεση δικαιωμάτων ανάγνωσης και γραφής για τους μεμονωμένους υπαλλήλους”. Ένα άλλο πλεονέκτημα της TeamViewer ήταν η δυνατότητα καταγραφής ελέγχου, δηλαδή καταγραφή δραστηριοτήτων χρήστη, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό και την εξάλειψη παραβιάσεων ασφαλείας, προβλημάτων απόδοσης και σφαλμάτων εφαρμογής. Αυτός ο τύπος καταγραφής ασφαλείας συμβάλλει στην ενίσχυση της ασφάλειας πληροφορικής σε εταιρείες με διάφορους τρόπους.

Το TeamViewer IoT υποστηρίζει την παρακολούθηση αποθέματος

Ανεξάρτητα από τον χώρο, εμπόριο, κατασκευές ή βιομηχανία: το ελάχιστο επίπεδο αποθεμάτων είναι ένας σημαντικός δείκτης αποτελεσματικής λειτουργίας της αποθήκης. Για να μπορέσουν οι εταιρείες να πραγματοποιήσουν την καθημερινή τους δραστηριότητα και να αποφύγουν τα εμπόδια στην παραγωγή, η προμήθεια των αντίστοιχων αγαθών πρέπει να είναι εγγυημένη για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, εάν δεν είναι δυνατή η αναπλήρωση για ορισμένους λόγους. Με το ORSY ® SYSTEM RACK SENSOR, η πλήρωση των ραφιών είναι τώρα πολύ εύκολη και αυτοματοποιημένη. Εάν κάποιος κωδικός πέσει κάτω από το καθορισμένο ελάχιστο επίπεδο αποθεμάτων, ενεργοποιείται αυτόματα η παραγγελία στη Würth.

Για το σκοπό αυτό, η Würth εγκατέστησε το TeamViewer IoT σε καθένα από τα συστήματα ραφιών της το οποίο είναι εξοπλισμένα με αισθητήρες φωτός. Το Dell IOT Edge Gateway 3001, το οποίο αποτελεί μέρος του TeamViewer IoT, χρησιμεύει ως interface και καταγράφει αυτόματα τις μετρημένες τιμές των αισθητήρων φωτός. “Με αυτήν τη λύση μπορούμε να αλλάξουμε εκ νέου τον χώρο των ραφιών και να παρακολουθούμε απομακρυσμένα τα ράφια, να εντοπίσουμε και να λύσουμε προβλήματα νωρίς εάν είναι απαραίτητο”, λέει ο Michael Scheuber. “Με αυτόν τον τρόπο, στόχος μας είναι να εγγυηθούμε την απόλυτη αξιοπιστία. Επειδή: Εάν, για παράδειγμα, ένα μέρος παραγγέλθηκε λανθασμένα ή δεν παραγγέλθηκε αυτόματα εγκαίρως, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε διακοπή παραγωγής στο πελάτη”. Το TeamViewer IoT όχι μόνο προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για αυτά τα ευαίσθητα συστήματα, αλλά δημιουργεί επίσης υψηλή απόδοση κόστους με χαμηλό κόστος ολοκλήρωσης και διαχείρισης. Οι διαδικασίες μπορούν να βελτιστοποιηθούν εξ αποστάσεως χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε ένα περιβάλλον εργασίας χρήστη. Και αυτό είναι επίσης δυνατό με μεγάλο αριθμό συστημάτων.

Με τη νέα λύση, η Würth όχι μόνο βελτιστοποίησε το απόθεμά της, αλλά και αύξησε τις πωλήσεις προϊόντων. Ένα επίσης στοιχείο είναι ότι απλούστευσε τις διαδικασίες παραγγελίας για πελάτες. Αυτό έχει θετική επίδραση στην απόδοσή τους και ενισχύει τη σχέση με τον προμηθευτή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα