Αφιερώματα ΟΤΕ Σινεμά

Αφιερώματα σε αγαπημένους έλληνες πρωταγωνιστές και σκηνοθέτες ξεκινούν στο ΟΤΕ σινεμά, το μοναδικό κανάλι μόνο με ελληνικές ταινίες.

Κάθε εβδομάδα, το ΟΤΕ σινεμά θα φιλοξενεί δύο αφιερώματα με ταινίες του ίδιου αγαπημένου έλληνα πρωταγωνιστή και του ίδιου σκηνοθέτη.


Την επόμενη εβδομάδα ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος συμπορεύεται με τον νέο. Οι λάτρεις του ελληνικού σινεμά θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν στο ΟΤΕ

σινεμά ένα αφιέρωμα στη Γεωργία Βασιλειάδου, την πιο άσχημη σταρ του κινηματογράφου μας, αλλά και μία από τις μεγάλες κωμικές ηθοποιούς της οθόνης. Το αφιέρωμα στη Γεωργία Βασιλειάδου ξεκινάει με την ταινία «Οι Γαμπροί της Ευτυχίας» και ολοκληρώνεται με την ταινία «Ησαΐα Χόρευε». Κάθε μέρα την επόμενη εβδομάδα στις 22:00, μια κλασική ταινία της αγαπημένης κωμικού περιμένει τους τηλεθεατές.


Παράλληλα, καθημερινά στις 20:15, θα υπάρχει μία αντιπροσωπευτική ταινία από το νέο ελληνικό κινηματογράφο, σκηνοθετημένη από το Νίκο Ζερβό, εκπρόσωπο της νεότερης γενιάς σκηνοθετών. Ο Νίκος Ζερβός έχει υπογράψει ταινίες εμπορικές αλλά και πολύ προσωπικές. Το αφιέρωμα ξεκινάει με την ταινία «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» και ολοκληρώνεται με την ταινία «Σαπουνόπετρα».


Το OTE σινεμά διατίθεται και στα δύο πακέτα καναλιών, Family Pack (€14,9/μήνα για πελάτες ΟΤΕ) και Full Pack (€19,9/μήνα για πελάτες ΟΤΕ), τόσο Mέσω Δορυφόρου όσο και Μέσω Conn-x. Το πρόγραμμα του είναι γεμάτο με τα μεγαλύτερα αστέρια και αξέχαστες ταινίες του ελληνικού σινεμά. Ελληνικές ταινίες, κλασικές και σύγχρονες, του χθες και του σήμερα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς διακοπή. Ταινίες γεμάτες αγαπημένα πρόσωπα και οικείες καταστάσεις, που αποτελούν κλασικές αξίες της ελληνικής οικογενειακής ψυχαγωγίας.


Οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν περισσότερα στο www.otetv.gr και να παραγγείλουν την ΟΤΕ TV καλώντας δωρεάν το 13888, με μια επίσκεψη στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (Καταστήματα ΟΤΕCOSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ή online στο www.ote.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα