Ακουστικά: Κάντε τη μουσική… προσωπική υπόθεση

Τα ακουστικά κεφαλής τα έχουν αγαπήσει οι νέοι, αλλά πιο πολύ οι γονείς τους, που πλέον δεν ακούν τις μουσικές προτιμήσεις των βλασταριών τους!

Panasonic RP-HTX80

Ρετρό σχεδίαση και προηγμένη τεχνολογία ήχου περιγράφουν με δύο λόγια τα unisex ακουστικά της Panasonic. Η ροή του αέρα γύρω από τους οδηγούς 40mm βελτιστοποιείται μέσα από το acoustic bass control filter, αναπαράγοντας καθαρό και δυναμικό ήχο. Τα ακουστικά διαθέτουν bluetooth σύνδεση, ώστε να απολαμβάνετε

ξέγνοιαστα τη μουσική σας, χωρίς την παρεμβολή ενοχλητικού καλωδίου. Το ενσωματωμένο μικρόφωνο δίνει τη δυνατότητα handsfree χρήσης του smartphone για κλήσεις, έναρξη εφαρμογών κ.λπ.

Turbo-X Chicago

Με τη «δροσερή» τους εμφάνιση, τα ακουστικά του Πλαισίου απευθύνονται σε όσους αναζητούν ποιότητα και καλαισθησία. Με τους δυναμικούς οδηγούς των 40mm και την ακουστική ένταση να αγγίζει τα 110dB, θα απολαύσετε ακριβή και ισορροπημένο ήχο. Φέρουν εργονομικά μαξιλαράκια και ενσωματώνουν πλήκτρα, που ρυθμίζουν την ένταση του ήχου και την επικοινωνία μέσω των ακουστικών, ενώ έχουν και bluetooth για να συνδέονται εύκολα με smartphone. Η μπαταρία τους διαρκεί για 12 ώρες.

Crystal Audio BT-01

Ο ποιοτικός ήχος των BT-01 οφείλεται στις τεχνολογίες που ενσωματώνουν, όπως οι οδηγοί πλήρους φάσματος 40mm με μαγνήτες νεοδυμίου. Η χρήση τους μπορεί να γίνει ασύρματα και ενσύρματα. Το αποσπώμενο καλώδιό τους 120 εκ. έχει επιχρυσωμένους ακροδέκτες 24 καρατίων, βελτιώνοντας την ηλεκτρική του αγωγιμότητα και θωρακίζοντάς το από τη διάβρωση. Η άνετη εφαρμογή τους και η αποτελεσματική απομόνωση των εξωτερικών θορύβων, χάρη στα ηχομονωτικά καλύμματα, θα σας κάνει να απολαύσετε τη μουσική σας απερίσπαστοι.

Fresh ‘n Rebel Caps

Η Fresh ‘n Rebel, γνωστή για το νεανικό design και τα εντυπωσιακά χρώματα των προϊόντων της, ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία και στα on-ear ακουστικά Caps. Τα 135 γρ. που ζυγίζουν θα σας κάνουν να νιώσετε άνετα όσο τα φοράτε. Το αποσπώμενο, σπειροειδές καλώδιο και ο πτυσσόμενος σχεδιασμός τους εξυπηρετούν στη χρήση και στη μεταφορά τους. Ενσωματώνουν μικρόφωνο, για να απαντάτε σε κλήσεις, ενώ ο δυνατός τους ήχος παραμένει ανεπηρέαστος από τους εξωτερικούς θορύβους, αφού τους απομονώνουν.

Sony WHCH 510

Τα WHCH 510 ακουστικά της Sony θα εγκατασταθούν μόνιμα στο κεφάλι σας, καθώς διαθέτουν αυτονομία 35 ωρών και μέγιστο χρόνο αναμονής έως και 200 ώρες, ενώ με μία φόρτισή 10 λεπτών, θα χαρείτε έως 90 λεπτά αναπαραγωγής. Είναι μικρά και ελαφριά και οι περιστρεφόμενες κάψες προσφέρουν εύκολη τοποθέτηση στην τσάντα. Με το παρατεταμένο πάτημα ενός κουμπιού, ενεργοποιείται η φωνητική υποβοήθηση του κινητού σας για οδηγίες κατεύθυνσης, αναπαραγωγή μουσικής και επικοινωνία με τις επαφές σας.

JBL 500BT

Η μακρόχρονη εμπειρία της JBL στα συστήματα ήχου αποτυπώνεται και στα 500BT. Το ζεύγος δυναμικών οδηγών 32mm που ενσωματώνουν, σε συνδυασμό με την τεχνολογία JBL Pure Bass αποδίδει ισχυρά μπάσα και εμπειρία ήχου εφάμιλλη με αυτή από αίθουσες συναυλιών και στούντιο ηχογράφησης, προσφέροντας υψηλή ευαισθησία 107dB. To ενσωματωμένο μικρόφωνο και τo πλήκτρο ελέγχου χαρίζουν εύκολη επικοινωνία και χρήση. Η άνετη και ξεκούραστη εφαρμογή τους τα καθιστά ιδανικά για χρήση on the go.

Keywords
Τυχαία Θέματα