Αλλάζει τακτική η Microsoft για Χbox One

Άλλαξε άρδην την τακτική της η Microsoft σε ότι αφορά τη νέα κονσόλα Χbox One, μετά και τις έντονες αντιδράσεις των χρηστών, παγκοσμίως.


Πιο συγκεκριμένα, η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα ότι αλλάζει την πολιτική της σε ότι αφορά τα ψηφιακά παιχνίδια στο Χbox One. Έτσι δεν

θα απαιτείται πρόσβαση στο Internet μια φορά την ημέρα (ανά 24ωρο) για να γίνεται ο έλεγχος γνησιότητας του παιχνιδιού και επιπλέον δεν θα υπάρχουν περιορισμοί στη χρήση και τη διανομή μεταχειρισμένων παιχνιδιών.


Έτσι, μετά την πρώτη ενεργοποίηση του Xbox One οι χρήστες θα μπορούν να παίξουν οποιοδήποτε (single player) παιχνίδι, χωρίς να χρειάζεται εκ νέου σύνδεση στο Internet, ενώ επιπρόσθετα δεν θα χρειάζεται σύνδεση κάθε 24 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι η κονσόλα και τα παιχνίδια θα μπορούν να μετακινηθούν από τον χρήστη οπουδήποτε. Επιπλέον, δεν θα υπάρχει καμία διαφοροποίηση σε ότι αφορά στις ανταλλαγές, ενοικιάσεις και μεταπωλήσεις τίτλων σε οπτικό δίσκο. Φυσικά εξυπακούεται ότι τα παιχνίδια που οι χρήστες θα κατεβάζουν δεν θα είναι εφικτό να διανεμηθούν εκ νέου.
Τέλος, δεν θα υπάρχει κλείδωμα της κονσόλας ανά γεωγραφική περιοχή.


Keywords
Τυχαία Θέματα