Ανανεωμένο το brandsGalaxy

Δώστε την παραγγελία σας, στο 1ο Private Shopping Club στην Ελλάδα για τα προϊόντα με την ειδική σήμανση «Χριστούγεννα» μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.


H brandsGalaxy δεσμεύεται να σας παραδοθούν πριν τις 25 Δεκεμβρίου. Η brandsGalaxy, ξεκίνησε πριν 3 χρόνια ως μια πρωτοποριακή επιχειρηματική δραστηριότητα

του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, στον χώρο του e-commerce, προφέροντας επώνυμα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και είδη για το σπίτι, σε τιμές έως και 80% χαμηλότερες από τις προτεινόμενες τιμές λιανικής. Σήμερα η brandsGalaxy είναι το 1ο Private Shopping Club στην Ελλάδα.


Καθημερινά περισσότερα από 200 νέα προϊόντα εμπλουτίζουν τον ηλεκτρονικό κατάλογο της brandsGalaxy, που πλέον αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο fashion & design e-shop της Ελλάδας, με δεκάδες χιλιάδες πελάτες να πραγματοποιούν τις αγορές τους 24 ώρες το 24ωρο μέσα από το www.brandsGalaxy.gr


Σήμερα, η brandsGalaxy ανανεώνει το site της και δίνει μια νέα διάσταση στην εμπειρία του online shopping:
- Παρέχει ευκολότερη πλοήγηση.
- Προσφέρει μεγαλύτερες και καθαρότερες φωτογραφίες των προϊόντων.
- Απλοποιεί τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.
- Δημιουργεί την επιλογή “Quick Buy”, για γρηγορότερες αγορές, πριν εξαντληθούν οι μοναδικές προσφορές.
- Δίνει τη δυνατότητα για αγορές μέσα από smartphone (iphone & android) ή tablet πολύ εύκολα.
- Το ανανεωμένο site της brandsGalaxy, με αφορμή τις γιορτές, εγκαινιάζει τη Χριστουγεννιάτικη κατηγορία!


Από το ειδικό section «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ», δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μοναδικές αγορές για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Να βρείτε ξεχωριστά προϊόντα σε είδη σπιτιού και διακόσμησης και να αποκτήσετε οτιδήποτε άλλο σας κάνει… “κλικ” από τα προϊόντα που περιλαμβάνει η ειδική κατηγορία.


Οι παραγγελίες που θα γίνουν έως τις 15 Δεκεμβρίου, θα φτάσουν σε εσάς εγκαίρως, πριν τα Χριστούγεννα! Οτιδήποτε συμβαίνει στη brandsGalaxy μπορείτε να το μαθαίνετε και μέσω των social media, (Facebook, Twitter, Google+, Pinterest).
http://brandsgalaxyfashion.com/


Keywords
Τυχαία Θέματα