Διαδραστικές κάρτες ScanIT DIY

Η νέα σειρά διαδραστικών προϊόντων “ScanIT” παρουσιάζει τις ευχετήριες κάρτες SCANIT DIY με υπηρεσίες My.SCANIT.gr.


Τα προϊόντα διατίθενται σε τρία διαφορετικά χρώματα φούξια, μπλε & λάιμ. Τι τα κάνει μοναδικά; Το γεγονός ότι όλα έχουν έναν αποκλειστικό κωδικό μοναδικό για κάθε χρήστη σε συνδυασμό με τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που του δίνουν τη δυνατότητα να διαχειρίζεται ο ίδιος το περιεχόμενό της. Έτσι μπορείς

να φτιάξεις τις δικές σου μοναδικές ευχές και να τις προσφέρεις στους αγαπημένους σου.


Πως λειτουργούν:
Βήμα 1. Ενημέρωσε την ευχετήρια κάρτα που θέλεις να προσφέρεις στο My.SCANIT.gr. Με τα ScanIT Do it Yourself (DIY) πρόσθεσε ένα video ή φωτογραφίες που θες να ανακαλύψει όποιος του προσφέρεις την κάρτα, συνοδευόμενο από ένα δικό σου μήνυμα. Κάθε κάρτα έχει ένα μοναδικό κωδικό & σου επιτρέπει να ρυθμίζεις εσύ όποτε επιθυμείς και όπως επιλέξεις το περιεχόμενο της. Είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστούν με τις πρωτότυπες ευχές & τις δυνατότητες που σου δίνει η ScanIT!


Βήμα 2. Σκάναρε με το κινητό σου τον κωδικό ScanIT DIY που είναι τυπωμένος στη κάρτα για να συνδεθείς, μέσω link, στο διαδίκτυο και να δεις το περιεχόμενό της με τρόπο μοναδικό! Με τις ευχετήριες κάρτες ScanIT DIY κάνε έκπληξη σε όλους & άσε φίλους & γνωστούς να τo σκανάρουν και να ενθουσιαστούν με το περιεχόμενο που θα βρουν.


Οι διαδραστικές κάρτες ScanIT DIY αποτελούν μοναδικό δώρο για φίλους και γνωστούς που λατρεύουν τα νέα μέσα και την πρωτοπορία στη ζωή τους! Φτιάξε ένα video, πρόσθεσε ένα μήνυμα και χάρισέ το στο αγαπημένο σου πρόσωπο. Στα γενέθλια ή τη γιορτή του κολλητού σου, πρόσθεσε περιεχόμενο που έχετε περάσει μαζί & χάρισέ του ένα μοναδικό δώρο. Βρες τις δικές σου ιδέες, επίλεξε τα ScanIT DIY και χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες My.SCANIT.gr για να τις υλοποιήσεις. Νοιώσε τη δύναμη της τεχνολογίας και ζήσε την εμπειρία που προσφέρουν τα προϊόντα ScanIT. Στο My.SCANIT.gr βρες μοναδικές ιδέες για να δημιουργήσεις ιδιαίτερα δωράκια για τους αγαπημένους σου. Ακολούθησε τώρα τη νέα τάση!


Οι νέες ευχετήριες κάρτες ScanIT DIY που ενσωματώνουν υπηρεσίες My.SCANIT.gr είναι ένα προϊόν νέας γενιάς με την υπογραφή ScanIT! Μοναδικά και πρωτοποριακά, προσφέρουν χρηστικότητα και μέσω τεχνολογίας σε οδηγούν στο χώρο της ψυχαγωγίας και της νέας εμπειρίας που ακούει στο σλόγκαν “Ζήσε την εμπειρία ScanIT”!


Φτιάξε το δικό σου ScanIT DIY!
www.scanit.gr
www.my.scanit.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα