Διάκριση για τα ψυγεία της LG

Η προηγμένη τεχνολογία Inverter Linear Compressor (Γραμμικός Συμπιεστής) στα ψυγεία της LG θέτει νέα standards στην αγορά των οικιακών συσκευών.


Τα ψυγεία της LG Electronics (LG) με την τεχνολογία του Inverter Γραμμικού Συμπιεστή (Inverter Linear Compressor) αναγνωρίστηκαν από το Σύνδεσμο για Ηλεκτρικές και Ηλεκτρονικές Τεχνολογίες και Τεχνολογίες Πληροφορικής (VDE), για την ενεργειακή τους αποδοτικότητα

και την αθόρυβη λειτουργία τους. O VDΕ είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αναγνωρισμένους επιστημονικούς και τεχνολογικούς συνδέσμους, ενώ οι 500 εξειδικευμένοι εργαζόμενοι διεξάγουν περίπου 100.000 tests ετησίως για εθνικούς και διεθνείς κατασκευαστές όπως η LG.


Στα tests που διεξήχθησαν από το VDE, τα ψυγεία της LG με την τεχνολογία του Inverter Γραμμικού Συμπιεστή (Inverter Linear Compressor) αποδείχθηκαν περίπου 32% πιο ενεργειακά αποδοτικά από εκείνα με εξοπλισμό συμβατικών παλινδρομικών συμπιεστών, συμβάλλοντας σημαντικά στη μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος. Ο VDE σημείωσε επίσης ότι το ψυγείο της LG ήταν περίπου 25% πιο αθόρυβο σε σχέση με άλλα ψυγεία που τροφοδοτούνται από συμβατικό παλινδρομικό συμπιεστή. Μετρώντας από το εμπρόσθιο μέρος του ψυγείου, το μοντέλο Inverter Γραμμικού Συμπιεστή εκπέμπει 22dB θορύβου, που ισοδυναμεί με το ηχητικό επίπεδο σε ένα ήσυχο υπνοδωμάτιο.


Χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό του Inverter Γραμμικού Συμπιεστή (Inverter Linear Compressor), οι χρήστες επωφελούνται τόσο από τη χαμηλότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας όσο και από τη μικρότερη παραγωγή θορύβου. Με τη χρήση γραμμικών εμβόλων, αντί των συμβατικών παλινδρομικής κίνησης, ο πρωτοποριακός συμπιεστής της LG παράγει λιγότερη εσωτερική τριβή με αποτέλεσμα να είναι πιο αξιόπιστος και ανθεκτικός, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και θορύβου εξαιτίας της μείωσης των σημείων τριβής. Η LG επιπλέον, εγγυάται την καλή λειτουργία του μηχανισμού και προσφέρει 10-ετή εγγύηση στον Γραμμικό Συμπιεστή.


«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η πρωτοποριακή τεχνολογία του Inverter Γραμμικού Συμπιεστή των ψυγείων της LG πιστοποιήθηκε από έναν τόσο αξιόπιστο οργανισμό όπως ο VDE» δήλωσε ο Seong-jin Jo, Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LG Electronics Home Appliance Company. «Από το 2001, τα μοντέλα μας με Inverter Γραμμικό Συμπιεστή παρέχουν ευκολία και εξοικονόμηση ενέργειας στους πελάτες μας παγκοσμίως. Είναι εξαιρετικά ευχάριστο και ενθαρρυντικό για εμάς να βλέπουμε την καινοτομία μας να επιβραβεύεται!».


Keywords
Τυχαία Θέματα