Εκδήλωση της IDC για το Cloud Computing

Σημαντικοί Ομιλητές σε έναν Ουσιαστικό Διάλογο στην Εκδήλωση της IDC για το Cloud Computing & Mobility.


Σημαντικούς διεθνείς ομιλητές – αναλυτές της αγοράς και CIOs – θα φιλοξενήσει το Cloud Computing & Mobility Update,

που διοργανώνει η IDC την Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza στην Αθήνα.


Συγκεκριμένα, βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι κ. κ. Γεράσιμος Μοσχονάς, Group Information Security Officer, Alpha Bank, και Ευάγγελος Καρανίκας, Research Analyst, IT Market, IDC Greece.


Στην τελική ενότητα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, μέσω βιντεοδιάσκεψης, έναν εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ του Δρος Giuseppe Vaciago από το Cybercrime Institute και του Mark Yates, Research Analyst, IDC CEMA.


Η ατζέντα θα καλύψει σημαντικά ζητήματα, όπως: ιδιωτικά, δημόσια και υβριδικά μοντέλα cloud, ασφάλεια και εφαρμογές στο cloud, τη ραγδαία ανάπτυξη της ταμπλέτας, στρατηγικές για τη διαχείριση πολλαπλών πλατφορμών και άριστες πρακτικές στη Φορητότητα. Στο IDC Cloud Computing & Mobility Update θα παρουσιαστούν επίσης οι τελευταίες τάσεις στο cloud computing και τη φορητότητα και τα πιθανά σενάρια που θα χαρακτηρίσουν την ενσωμάτωσή τους, με έμφαση στις δαπάνες, τις «παγίδες» και τη συνεργασία.


Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Μιχάλης Μωραϊτης, CIO, ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ – Nissan Greece.


Τα βιογραφικά των ομιλητών και του συντονιστή της εκδήλωσης είναι διαθέσιμα στο www.idc-cema.com/events/cloud12gr .


Το Cloud Computing & Mobility Update υποστηρίζουν, με τη χορηγία τους, σημαντικές επιχειρήσεις: APC by Schneider Electric, IBM, Intracom Telecom.


Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους τελικούς χρήστες. Η συμμετοχή για τα στελέχη εταιρειών πληροφορικής είναι 150 ευρώ.


Keywords
Τυχαία Θέματα