Επιτυχημένο το τουρνουά STR33T

Το 1ο STR33T Basketball Tournament στου Παπάγου ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 22 Ιουνίου στο κλειστό Γήπεδο «Σαλούν».


Ομάδες από πολλές περιοχές της Αθήνας συγκεντρώθηκαν για να διασκεδάσουν και να αγωνιστούν σε ρυθμούς STR33T! Τρίποντα, καρφώματα, ασίστ και πολύ πάθος ήταν τα χαρακτηριστικά της διοργάνωσης!
Θριαμβευτές στην κατηγορία των Αντρών (18+) οι MINIONS αποτελούμενοι από τους Έτι, Ματέι,

Γιώργο και Bobby, που επικράτησαν στον συναρπαστικό τελικό των GIN TONIC με σκορ 14-12. Στους ημιτελικούς οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν απέναντι στους ΠΙΣΣΑ ΤΙΜ και τους ENGKIDS+ONE, αντίστοιχα, δείχνοντας και το υψηλό επίπεδο του τουρνουά. MVP της διοργάνωσης αναδείχτηκε ο Γιώργος Γκιουζέλης από τη νικήτρια ομάδα των MINIONS!


Τις βραβεύσεις έκαναν οι Μιχάλης Υφαντής και Στέργιος Κουφός, με τους νικητές να λαμβάνουν μετάλλια και συσκευές κινητών προσφορά της ALCATEL ONE TOUCH!


Το Σάββατο, δύο ομάδες προερχόμενες από τον Παπάγο επικράτησαν στις μικρές κατηγορίες. Οι ΨοLAKERS στην U17 και οι DOOKIES στην κατηγορία U15!


Η διοργανώτρια αρχή του STR33T, ο ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΣ και ο χορηγός επικοινωνίας EBASKET.GR ευχαριστούν όλους τους συμμετέχοντες και δίνουν ραντεβού για το επόμενο STR33T.


Keywords
Τυχαία Θέματα