«Έξτρα» ασφάλεια στις εταιρείες από την ESET

«Ακόμη περισσότερη» ασφάλεια χαρίζει η ESET Hellas & Cyprus στις επιχειρήσεις.

H ESET δίνει στις επιχειρήσεις την ευκαιρία να επωφεληθούν από τη νέα της προσφορά “DO MORE” που θα ισχύσει

για όλο το Μάρτιο 2016. Σύμφωνα με αυτή, οι επιχειρήσεις θα λάβουν έξι (6) επιπλέον μήνες δωρεάν προστασίας, εφόσον πραγματοποιήσουν αγορά σε νέες άδειες ESET Business Solutions διάρκειας δύο (2) ή τριών (3) ετών.

Οι λύσεις που η ESET προσφέρει για την ασφάλεια των επιχειρήσεων, ασχέτως του μεγέθους τους και οι οποίες περιλαμβάνονται στην προσφορά είναι οι εξής ESET Endpoint Antivirus, ESET Endpoint Security, ESET File Security, ESET Mail Security, ESET Gateway Security, καθώς και τα πακέτα προστασίας ESET Endpoint Protection Standard & Advanced, ESET Secure Business και ESET Secure Enterprise.

Σχεδιασμένες για να «τρέχουν» αθόρυβα στο background, οι λύσεις ασφάλειας της ESET για επιχειρήσεις διατηρούν το δίκτυο ασφαλές και προστατεύουν τα τερματικά ενάντια σε απειλές και υποκλοπή δεδομένων. Προσφέρουν στις επιχειρήσεις το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των πολλαπλών εργασιών, καθώς οι συσκευές παραμένουν ασφαλείς με χαρακτηριστικά όπως antivirus και antispyware, για αποδοτική αντιμετώπιση των malware με χαμηλή κατανάλωση πόρων συστήματος.

Επιπλέον, κάποια βασικά χαρακτηριστικά των λύσεων της ESET είναι το Device Control, το οποίο αποτρέπεται την πρόσβαση σε μη εξουσιοδοτημένες συσκευές, το HIPS (Host-based Intrusion Prevention System) που παρέχει αποτελεσματική προστασία του συστήματος, το Two-Way Personal Firewall για θωράκιση τερματικών από δικτυακές απειλές, το Web Control για πλήρη έλεγχο πρόσβασης web filtering και τέλος, το Antispam για προστασία από ενοχλητικά emails.

Όλες οι λύσεις είναι διαθέσιμες για αγορά στο ηλεκτρονικό της κατάστημα της εταιρίας σε Ελλάδα και Κύπρο, στη σελίδα https://shop.esetgr.com/business/solutions, καθώς και μέσω του δικτύου συνεργατών της ESET Hellas & Cyprus. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο +30 210 77 59 270 (Ελλάδα) και +357 22 873 873 (Κύπρος) ή μέσω e-mail στα [email protected] και [email protected] αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα