Γιορτάστε στον ρυθμό της Διεθνούς Ημέρας Χορού με τα LG portable speakers

 Η LG κατανοεί τη σημασία της απόδοσης του ήχου σε ό,τι αφορά στον χορό και γιορτάζει την Διεθνή Ημέρα Χορού με τα portable speakers της. Μέσω των φορητών ηχείων LG XBOOM Go, που έχουν σχεδιαστεί για να απογειώνουν την εμπειρία του χορού, οι χρήστες μπορούν να βιώνουν κάθε ρυθμό, κάθε νότα και κάθε χτύπο με εκπληκτική καθαρότητα.  

Το ασύρματο ηχείο XBOOM Go XG7 της LG σχεδιάστηκε για να προσφέρει εξαιρετικό, δυνατό ήχο και βαθύ μπάσο. Με Woofer τύπου track το οποίο παράγει το βαθύ αυτό μπάσο και το Dome Tweeter

που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί καθαρό ήχο υψηλών συχνοτήτων, το LG XBOOM Go XG7 εντυπωσιάζει και δίνει τον ρυθμό. 

Έχει ισχυρή απόδοση 30W και αλγόριθμο ενίσχυσης, που επιτρέπει ακρόαση που κάνει την κάθε νότα ακόμα πιο ξεχωριστή, ακόμα και όταν η μουσική είναι χαμηλά. Διαθέτει επίσης Sound Boost το οποίο με ένα πάτημα διευρύνει το ηχητικό πεδίο και παίζει τη μουσική δυνατά για μεγαλύτερη διασκέδαση. Με το LG XBOOM Go XG7 μπορείτε να αφεθείτε στον ρυθμό και να απολαμβάνετε μια ανεβασμένη εμπειρία ήχου. 

Αντίστοιχα, το ηχείο LG XBOOM XL7S, προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ήχου και θα κάνει την ημέρα ιδιαίτερα ξεχωριστή, γεμάτη μουσική, χαρά και διασκέδαση. 

Διαθέτει μπαταρία μεγάλης διάρκειας και συνδυάζει την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την ακρόαση υψηλής ποιότητας. Έχει απόδοση 250W κι ένα τεράστιο Woofer 8 ιντσών για να μπορείτε να δώσετε την ένταση που χρειάζεστε και να χορέψετε μέχρι τελικής πτώσης. 

Η δυναμική βελτιστοποίηση μπάσων και τα δυο dome tweeters 2,5 ιντσών γεμίζουν τον χώρο με χαρούμενους ήχους, αφού προσφέρουν ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα, που δεν παραμορφώνεται. 

Συνδεθείτε εύκολα με το ηχείο μέσω Bluetooth® για ασύρματη αναπαραγωγή μουσικής από το smartphone ή το tablet σας. Ενώ, παράλληλα, με την εφαρμογή XBOOM App, μπορείτε να δώσετε στον χορό σας ένα παραπάνω στοιχείο εντυπωσιασμού, με φωτορυθμικά. Ο πολυχρωματικός φωτισμός δακτυλίου εναρμονίζεται με τον ρυθμό της μουσικής και δημιουργεί ένα φαντασμαγορικό σκηνικό.  

Για τη Διεθνή Ημέρα Χορού, η LG ενθαρρύνει όλους να συμμετάσχουν στον εορτασμό βιώνοντας τη δύναμη της μουσικής και του χορού. Είτε είστε επαγγελματίας χορευτής, είτε λάτρης του χορού, είτε απλά κάποιος που αγαπάει να κινείται, αφήστε τα ηχεία της LG να γίνουν το μέσο που θα παίξει το soundtrack της ζωής σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα