Η EMC για Big Data Analytics

Το ευέλικτο σύστημα της Greenplum συνδυάζει βάσεις Shared-Nothing MPP με το framework Apache Hadoop, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονη επεξεργασία Data. Τα νέα περιληπτικά:
• Η EMC παρουσιάζει το EMC® Greenplum® Modular Data
Computing Appliance (DCA), την πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα της αγοράς για την ανάλυση δεδομένων πολύ μεγάλου όγκου (Big Data).• To EMC DCA επιτρέπει για πρώτη φορά στις επιχειρήσεις να συνδυάζουν την αρχιτεκτονική shared-nothing MPP με το enterprise-class framework Apache Hadoop, δημιουργώντας μια ενιαία πλατφόρμα συν-επεξεργασίας δεδομένων, δομημένων ή μη.• Ο επαναστατικός, modular σχεδιασμός του EMC DCA αλλάζει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο επεκτείνονται τα συστήματα αυτά, προσφέροντας στις επιχειρήσεις τη μοναδική δυνατότητα να ξεκινήσουν από ένα μικρό σύστημα το οποίο μπορούν να επεκτείνουν εύκολα και οικονομικά, ανάλογα με τις ανάγκες τους.
Αναλυτικά:Συνεχίζοντας τη δραστηριότητά της στην ανάπτυξη εργαλείων για την ανάλυση δεδομένων πολύ μεγάλου όγκου ( “Big Data” ), η EMC Corporation (NYSE: EMC) παρουσιάζει την πλατφόρμα EMC® Greenplum® Modular Data Computing Appliance (DCA), την πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα της αγοράς για την ανάλυση Big Data. Η πλατφόρμα Greenplum DCA, η διάθεση της οποίας έχει ήδη ξεκινήσει, αξιοποιεί έναν επαναστατικό, modular σχεδιασμό που επιτρέπει στις επιχειρήσεις, για πρώτη φορά, να συνδυάζουν βάσεις RDBMS, αρχιτεκτονικής shared-nothing και παράλληλης επεξεργασίας μεγάλης κλίμακας (MPP), με το Hadoop, το enterprise-class framework της Apache. Η δυνατότητα αυτή, σε συνδυασμό με τις εφαρμογές Greenplum partner BI και ELT, επιτρέπει την πραγματική συν-επεξεργασία δεδομένων, δομημένων ή μη (unstructured), επάνω σε μία ενιαία πλατφόρμα που μπορεί να επεκταθεί εύκολα, βάσει των εκάστοτε αναγκών κάθε οργανισμού.
Τα modules του συστήματος DCA επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αλλάξουν εντελώς τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν την κλιμακωτή επέκταση των συστημάτων τους, δίνοντας τους τη δυνατότητα να ξεκινήσουν με την εγκατάσταση μιας μικρής πλατφόρμας, η οποία θα μπορεί να επεκτείνεται με τρόπο ευέλικτο και οικονομικό (μέσω quarter-rack increments), με βάση τις ανάγκες επεξεργασίας και αποθήκευσης των δεδομένων τους. Εκτός από τη δυνατότητα συνδυασμού των modules Greenplum Database και Greenplum HD (Hadoop), οι οργανισμοί μπορούν επίσης να μεταφέρουν στο νέο cluster και στο ίδιο σύστημα DCA όλες τις εφαρμογές Business Intelligence και τα εργαλεία ELT που διαθέτουν, αξιοποιώντας τα νέα Greenplum Data Integration Accelerator modules. Έτσι, μπορούν να δημιουργήσουν μια ενιαία πλατφόρμα Big Data, στην οποία θα συνδυάζονται structured ή unstructured data και εφαρμογές, εξασφαλίζοντας ενιαίο έλεγχο και διαχείριση, αλλά και κοινή υποστήριξη από την EMC.Σήμερα, οι επιχειρήσεις αναζητούν τρόπους για να αξιοποιήσουν καλύτερα τα δεδομένα του data warehouse τους. Η τάση αυτή προβλέπεται ότι θα γίνεται όλο και πιο ισχυρή καθώς οι οργανισμοί θα πασχίζουν να
Keywords
Τυχαία Θέματα