Η Ericsson εξαγοράζει την ConceptWave

Η Ericsson εξαγόρασε το 100% των μετοχών της ConceptWave, που έχει την έδρα της στο Τορόντο του Καναδά.


Η Ericsson ανακοίνωσε την ολική εξαγορά της καναδικής εταιρίας ConceptWave. Η εταιρία ιδρύθηκε το 2000 και έχει αναπτύξει πρωτοπόρες λύσεις software κυρίως για παρόχους τηλεπικοινωνιών.


/>

Η εξαγορά της ConceptWave συμπληρώνει και ενδυναμώνει την παρουσία της Ericsson στον τομέα των επιχειρήσεων και των συστημάτων υποστήριξης (OSS/BSS), με ηγετικές λύσεις Order Management και Product Catalogue παγκοσμίως, παρέχοντας λύσεις για ακόμη πιο βελτιωμένη υποστήριξη στους παρόχους δικτύου, με το χειρισμό των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τις εξατομικευμένες end-user προσφορές και τις λύσεις διαχείρισης κέρδους.


Η Elisabetta Romano, Διευθύντρια του τμήματος OSS in Business Support Solutions της Ericsson, δήλωσε: «Υπάρχει μια τάση για μεγαλύτερη εξατομίκευση των υπηρεσιών, όπου οι end-users θέλουν να αγοράσουν υπηρεσίες επικοινωνίας που ταυτίζονται με τις προσωπικές τους ανάγκες. Η τάση αυτή απαιτεί από τους παρόχους τηλεπικοινωνίας να είναι ικανοί να προσφέρουν ευέλικτα προϊοντικά πακέτα σε συνδυασμό με προσαρμοσμένα πακέτα τιμολόγησης. Στον τομέα αυτό, οι λύσεις και η εμπειρία των ανθρώπων της ConceptWave προσθέτουν σημαντική αξία στο χαρτοφυλάκιο της Ericsson».


Ο Zarar Rana, Πρόεδρος και CEO της ConceptWave, δήλωσε: «Τα προϊόντα και οι λύσεις μας βοηθούν στη μεγιστοποίηση των κεφαλαίων των παρόχων τηλεπικοινωνίας, μέσω της δημιουργίας, της εφαρμογής και της αυτοματοποίησης των διαδικασιών πραγματοποίησης υπηρεσιών για νέες και διαφοροποιημένες προσφορές. Η συμμετοχή της Ericsson σήμερα προσθέτει μεγάλη αξία στην ConceptWave, καθώς γινόμαστε μέρος της παγκόσμιας οργάνωσης της και επηρεάζουμε την ηγετική τεχνολογία και τις δυνατότητες των υπηρεσιών της».


Η ConceptWave έχει την έδρα της στο Τορόντο του Καναδά, με προσωπικό 170 ατόμων. Οι πελάτες τη εταιρίας, κυρίως πάροχοι τηλεπικοινωνιών, τοποθετούνται στον Καναδά, στις ΗΠΑ, στη Λατινική Αμερική, στην Ευρώπη και στην Ασία.


Με την ενσωμάτωση της Telcordia που εξαγόρασε πρόσφατα, η Ericsson έχει σήμερα το πιο ολοκληρωμένο OSS/BSS χαρτοφυλάκιο, ένα βασικό στοιχείο για τη στρατηγική δικτύου οποιουδήποτε παρόχου.


Η Ericsson σήμερα κατέχει ηγετική θέση σε βασικούς τομείς, όπως σε τομείς χρέωσης και τιμολόγησης. Η εταιρία εξυπηρετεί 1,7 δισ. ανθρώπους με τις λύσεις της.


Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Τεχνολογία > TechPress
Ericsson, ConceptWave,