Η Ericsson μιλάει για το Cloud

Η Ericsson παρουσιάζει τις ευκαιρίες που προσφέρει το Cloud για τη δημιουργία μιας μοντέρνας ψηφιακής οικονομίας στην Ελλάδα.

Εκατομμύρια καταναλωτές χρησιμοποιούν ήδη υπηρεσίες Cloud μέσω κοινωνικών δικτύων, χρησιμοποιώντας πληθώρα διαφορετικών συσκευών για άμεση πρόσβαση στο δικό τους περιεχόμενο

και στις εφαρμογές τους από οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Οι επιχειρήσεις επίσης, κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να μειώσουν το κόστος και να αυξήσουν την παραγωγικότητα, επιτυγχάνοντας παράλληλα ταχύτερη είσοδο στην αγορά για νέα προϊόντα (faster Τime-Τo-Μarket) και αυξάνοντας ταυτόχρονα τις δυνατότητές τους για καινοτομία.


Oι πάροχοι τηλεπικοινωνιών βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή θέση εκκίνησης προκειμένου να αναδειχθούν νικητές στη νέα εποχή του Cloud, καθώς διαθέτουν τα πιο σημαντικά στοιχεία της αλυσίδας αξίας του Cloud: την πελατειακή βάση, τη συνδεσιμότητα καθώς και μια σειρά από καταλύτες, όπως την ταυτότητα συνδρομητή και την τοποθεσία του, τις Συμφωνίες Επίπεδου Υπηρεσιών (Service Level Agreements), τις δυνατότητες χρέωσης και τιμολόγησης του πελάτη. Αυτά τα στοιχεία μπορούν να εγγυηθούν την προσφορά υπηρεσιών Cloud στους καταναλωτές και στις επιχειρήσεις οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε συσκευή, με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και ασφάλεια, με βελτιωμένη ευκολία χρήσης και μειωμένο κόστος.


Ο Amerigo Garofano, Vice President Engagement Practices της Νοτιοανατολικής Μεσογείου της Ericsson, παρουσίασε τη στρατηγική της εταιρείας σχετικά με το Cloud, η οποία συνιστά την παροχή των συγκεκριμένων υπηρεσιών σε παρόχους, την υλοποίηση και τη διασύνδεση Clouds.


«Το Cloud αποτελεί σημαντικότατη ευκαιρία για την Ελλάδα και την οικονομία της: Αναδεικνύοντας το υψηλό διανοητικό κεφάλαιο της χώρας, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το χαμηλότερο κόστος και το συντομότερο Time-To-Market που προσφέρει το Cloud για την επιτάχυνση της καινοτομίας, τη δημιουργία νέων επιχειρηματικών μοντέλων και τελικά για τη δημιουργία μιας νέας, μοντέρνας και βιώσιμης οικονομίας. Σε αυτήν την πορεία, η Ericsson μπορεί να συνεισφέρει τα μέγιστα, καθώς αποτελεί έναν έμπειρο System Integrator, ο οποίος συνεργάζεται στενά τόσο με παρόχους τεχνολογίας, όρο και με παρόχους τηλεπικοινωνιών για να καταστήσει δυνατή την επιτυχημένη παροχή των υπηρεσιών Cloud», δήλωσε ο Amerigo Garofano κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του.


Ο Amerigo Garofano εξήγησε επίσης πως η Ericsson συμμετέχει ήδη σε μια σειρά έργων για την υλοποίηση και τη βελτιστοποίηση Clouds για παρόχους τόσο τηλεπικοινωνιακών όσο και άλλων υπηρεσιών, είτε για εσωτερική τους χρήση, είτε για την παροχή υπηρεσιών Cloud στους πελάτες τους. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει μια σειρά από πλατφόρμες Cloud και δυνατότητες, όπως η λύση PC as a Service, το eStore – μία ‘white label’ πλατφόρμα φιλοξενίας εφαρμογών για παρόχους – το Ericsson Mobile Money που διευκολύνει

Keywords
Τυχαία Θέματα