Η HP Επεκτείνει το Χαρτοφυλάκιο Λύσεων Ασφάλειας

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφάλειας και το τεχνολογικό χαρτοφυλάκιο της HP προσφέρουν πληροφόρηση και προστασία ενάντια στις σύγχρονες απειλές του Διαδικτύου. Η HP ανακοινώνει την επέκταση του χαρτοφυλακίου HP Enterprise Security Solutions, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τις επιχειρήσεις να αναπτύσσουν και να εκτελούν μια περιεκτική στρατηγική ασφάλειας ενάντια στις απειλές και τις πιθανές απώλειες που προκύπτουν από την αυξανόμενη απήχηση των απομακρυσμένων τεχνολογιών, του cloud computing
και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Οι απειλές στο Διαδίκτυο είναι πλέον πιο εξελιγμένες, επίμονες και απρόβλεπτες. Νέα έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό της HP δείχνει ότι ο όγκος και η πολυπλοκότητα των απειλών ασφάλειας συνεχίζουν να κλιμακώνονται. Πάνω από το 50% των ανώτερων στελεχών επιχειρήσεων και τμημάτων πληροφορικής πιστεύει ότι οι παραβιάσεις ασφάλειας εντός της επιχείρησης έχουν αυξηθεί τον τελευταίο χρόνο. Σχεδόν το 30% των στελεχών απάντησε ότι έχει βιώσει μία παραβίαση ασφάλειας λόγω μη εξουσιοδοτημένης εσωτερικής πρόσβασης, ενώ το 20% απάντησε ότι έχει πέσει θύμα εξωτερικής παραβίασης.
Αντιμέτωπες με αυτές τις προκλήσεις, οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη να καθιερώσουν μία πιο βιώσιμη προσέγγιση για τη διαχείριση ζητημάτων ασφάλειας και κινδύνων. Οι λύσεις HP Enterprise Security ανταποκρίνονται σε αυτή την ανάγκη, προσφέροντας βασικές δυνατότητες διαχείρισης της ασφάλειας πληροφοριών, σε συνδυασμό με σύγχρονα κέντρα λειτουργιών ασφάλειας και τεχνολογίες που παρέχουν πληροφόρηση που μπορεί άμεσα να αξιοποιηθεί σε δράσεις.
Το ανανεωμένο χαρτοφυλάκιο της HP περιλαμβάνει νέες δυνατότητες για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αξιολογήσουν, να μετασχηματίσουν, να διαχειριστούν και να βελτιστοποιήσουν τις επενδύσεις τους στον τομέα της ασφάλειας.
«Οι επιχειρήσεις σήμερα αντιλαμβάνονται τη σημασία μίας ολοκληρωμένης στρατηγικής για την προστασία των πόρων τους σε όλο το εύρος των εταιρικών υποδομών, καθώς και για την προστασία της εταιρικής τους φήμης», δήλωσε ο Jan Zadak, Executive Vice President, Global Sales and Enterprise Marketing της HP. «Το ανανεωμένο χαρτοφυλάκιο της HP παρέχει στις επιχειρήσεις την προστασία που χρειάζονται, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει στους πελάτες, τους συνεργάτες και τους καταναλωτές άμεση πρόσβαση στους κατάλληλους εταιρικούς πόρους, χωρίς να διακινδυνεύουν την ασφάλεια τους», συμπλήρωσε.
Η HP προσφέρει την πρακτική συνεδρία HP Enterprise Security Discovery Workshop, η οποία διαρκεί μια ημέρα και βασίζεται στο χαρτοφυλάκιο λύσεων εταιρικής ασφάλειας της HP. Με αυτή την υπηρεσία, οι πελάτες μπορούν να αναγνωρίσουν την αλληλεπίδραση που απαιτείται μεταξύ της διαχείρισης των πληροφοριών και των λειτουργιών ασφάλειας. Επιπλέον, μπορούν να κατανοήσουν τις αδυναμίες των εταιρειών τους απέναντι σε εσωτερικές και εξωτερικές απειλές, να προσδιορίσουν τους κρίσιμους παράγοντες επιτυχίας για την ασφάλεια τους, καθώς και να δη
Keywords
Τυχαία Θέματα