Η LG Business Solutions συμμετείχε ως Tech Partner στο ετήσιο συνέδριο του ΣΕΤΕ

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG), συμμετείχε και φέτος ως Tech Partner στο ετήσιο συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023 στο Ωδείο Αθηνών

Η στρατηγική συνεργασία μεταξύ της LG και του ΣΕΤΕ

ενισχύει τη σταθερή δέσμευση της LG για την προώθηση βιώσιμων πρακτικών στην ελληνική τουριστική βιομηχανία, ευθυγραμμιζόμενη άψογα με το θέμα του συνεδρίου του ΣΕΤΕ 2023, «Reframing Tourism». Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η LG παρουσίασε λύσεις οθόνης υψηλής τεχνολογίας που μετέφεραν τα μηνύματα των ομιλητών με εξαιρετική ευκρίνεια, εξασφαλίζοντας μια εντυπωσιακή εμπειρία θέασης για όλους τους συμμετέχοντες στο συνέδριο.

Η LG, με την άκρως καινοτόμα και πρωτοπόρα δυναμική της στον τομέα των προηγμένων τεχνολογιών προβολής, συνέβαλε καθοριστικά στην μοναδική εμπειρία θέασης των παρευρισκόμενων με το LED Video wall. Το ειδικά διαμορφωμένο LED Video wall, εμφανίζει ζωντανά χρώματα και προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα εικόνας, δίνοντας στους μετέχοντες του Συνεδρίου την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με άνεση την εκδήλωση. 

Στο Συνέδριο παρευρέθηκαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι από τον πολιτικό και τουριστικό χώρο, παραθέτοντας ομιλίες για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού στο παγκόσμιο γίγνεσθαι με κεντρικό άξονα την εφαρμογή ενός βιώσιμου μοντέλου διαχείρισης του τουριστικού προϊόντος της χώρας. 

«Με μεγάλη χαρά συμμετέχουμε ως Tech Partner στο Ετήσιο Συνέδριο του ΣΕΤΕ», δήλωσε ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas. «Ο στόχος του Συνεδρίου γύρω από την μετάβαση του τουριστικού κλάδου προς ένα βιώσιμο και ανταγωνιστικό περιβάλλον, αποτυπώνει την ενεργή δέσμευση της εταιρείας μας προς ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Παραμένουμε πιστοί στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες και συνεργάτες μας, διασφαλίζοντας ότι με κάθε τρόπο θα τους παρέχουμε μια μοναδική εμπειρία που θα τους μένει αξέχαστη. Υποστηρίζουμε θερμά τον επαναπροσδιορισμό του ελληνικού τουρισμού προς ένα βιώσιμο και ανταγωνιστικό μέλλον, και συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην ενίσχυση του θετικού αποτυπώματος του στην κοινωνία, στο περιβάλλον και την οικονομία».

Keywords
Τυχαία Θέματα