Η Nikon παρουσιάζει τη 1 V2

Η Nikon παρουσιάζει την εξαιρετικά γρήγορη Nikon 1 V2 δίνοντας νέα ώθηση στη σειρά Nikon 1.


Η Nikon 1 V2, η δεύτερης γενιάς φωτογραφική μηχανή με της σειράς Nikon

1, στηρίζεται στην εκπληκτική ταχύτητα και τη φορητή σχεδίαση που έκαναν τη Nikon 1 την compact φωτογραφική μηχανή συστήματος με εναλλάξιμους φακούς με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη.


Με νέα επίπεδα ταχύτητας και απόδοση υψηλότερης ακρίβειας, σε συνδυασμό με ευφυείς λειτουργίες επόμενης γενιάς, πλήρη δημιουργικό έλεγχο και ασύρματες μεθόδους μεταφοράς εικόνων, η Nikon 1 V2 θα είναι η ευέλικτη κύρια φωτογραφική μηχανή σας ή η κορυφαία δεύτερη φωτογραφική μηχανή που θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε. Σχεδιασμένη για τους λάτρεις της φωτογραφίας, εξασφαλίζει ότι δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς στην ποιότητα των φωτογραφιών ή των video απλά και μόνο επειδή θέλετε να ταξιδεύετε με ελαφριές αποσκευές.


Ο Jordi Brinkman, Διευθυντής προϊόντων στον τομέα των Compact φωτογραφικών μηχανών συστήματος Nikon 1 της Nikon Europe, δηλώνει: «Η ταχύτητα και η καινοτομία επόμενης γενιάς καθιστούν την Nikon 1 V2 την ιδανική πρόσθετη φωτογραφική μηχανή για φωτογράφους που θέλουν να φωτογραφίζουν με μια μικρή, φορητή φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς, αλλά δεν θέλουν να χάσουν τη δημιουργική ελευθερία, τη γρήγορη απόκριση και την ευελιξία να αλλάζουν φακούς».


Και προσθέτει: «Η δυνατότητα λήψης με φακούς 1 NIKKOR ή με έναν φακό Nikon D-SLR της προτίμησής σας, καθώς και ο περίφημος εργονομικός σχεδιασμός της φωτογραφικής μηχανής, θα κάνει την Nikon 1 V2 την πρώτη επιλογή των κατόχων D-SLR πιο συχνά από όσο θα περίμεναν».


Η τεχνολογία Nikon 1 πρώτης γενιάς παρουσίασε τη φωτογραφική ευφυΐα και ομορφιά υπό το ρυθμό των πιο υψηλών ταχυτήτων στον κόσμο. Τώρα, η Nikon 1 V2 ανεβάζει τον πήχη με τον διπλό επεξεργαστή εικόνας EXPEED 3A επόμενης γενιάς, που μπορεί να επεξεργάζεται εικόνες με την απίστευτη ταχύτητα των 850 megapixel ανά δευτερόλεπτο. Οι γρήγορες ταχύτητες λήψης έως και 15 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps)2 με συνεχή αυτόματη εστίαση (AF) και έως 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps)3 με AF σταθερού σημείου προσφέρουν εικόνες υψηλής ποιότητας ακόμη και σε θέματα με εξαιρετικά γρήγορη δράση. Τα θέματα εστιάζονται χωρίς καθυστέρηση χάρη στο προηγμένο υβριδικό σύστημα αυτόματης εστίασης που διαθέτει αστραπιαία αυτόματη εστίαση με ανίχνευση φάσης για κίνηση υψηλής ταχύτητας και αυτόματη εστίαση με ανίχνευση αντίθεσης για αποτύπωση μικρών λεπτομερειών ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο αισθητήρας μεταβαίνει αμέσως από 73 περιοχές εστίασης ανίχνευσης φάσης σε 135 περιοχές εστίασης ανίχνευσης αντίθεσης ανάλογα με τη σκηνή, εξασφαλίζοντας κορυφαίες εικόνες και video σε μια μεγάλη ποικιλία περιβαλλοντικών συνθηκών.


Χαμηλός φωτισμός, υψηλή απόδοση
Με αυξημένη ανάλυση 14,2 megapixel και ευαισθη

Keywords
Τυχαία Θέματα