Η Toshiba «στολίζει» την Times Square της Νέας Υόρκης

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με την TDK για τη δημιουργία ενός τεράστιου χριστουγεννιάτικου σκηνικού στις LED οθόνες τους, στο κτίριο One στην Times Square.

Η συνεργασία περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός ψηφιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου ύψους 40 μέτρων περίπου, το οποίο θα βρίσκεται περίπου 120 μέτρα πάνω από τους παράπλευρους δρόμους. Αυτή η παραδοσιακή, αγαπημένη εικόνα θα φωτίζει

τον χειμωνιάτικο ουρανό, δημιουργώντας χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και διάθεση σε κατοίκους και επισκέπτες της Νέας Υόρκης από τις 5 Δεκεμβρίου του 2011 μέχρι τις 15 Ιανουαρίου του 2012.


Η Times Square γνωστή ως “Το σταυροδρόμι του κόσμου,” είναι διάσημη για τα φώτα neon και για τα ηλεκτρικά σήματα που κοσμούν και περιβάλλουν τα κτίρια. Οι δύο LED πινακίδες της Toshiba βρίσκονται σε μια εξαιρετική θέση στη πλατεία και χρησιμοποιούνται για την προώθηση του brand και των προϊόντων από το 2007.


Η οθόνη συνηθίζει να εμφανίζει εποχιακά θέματα, συμπεριλαμβανομένης της παγκοσμίου φήμης αντίστροφης μέτρηση για το Νέο Έτος. Φέτος, οι συνδυασμένες τρεις προβολές θα φέρουν επιπλέον ενθουσιασμό για την περίοδο των Χριστουγέννων, επιτρέποντας σε Toshiba και TDK να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην «πόλη που ποτέ δεν κοιμάται».

Keywords
Τυχαία Θέματα