Η VMAX έρχεται στην Ελλάδα με τα e-SCOOTER

Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και η ΑΜΥ.ΑΕ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αποκλειστική συνεργασία της με την Ελβετική εταιρία VMAX e-Scooter. 

Η VMAX ιδρύθηκε το 2015 στην Ελβετία στο καντόνι της Aargau από τον Dany. Πρόκειται για μια εταιρία που κατασκευάζει ηλεκτρικά πατίνια και  δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες του καταναλωτή γι’ αυτό και όλα της τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα πάνω σε αυτές. Είναι λάτρης της ποιότητας, της ασφάλειας και της προστασίας του

περιβάλλοντος. Με άξονα αυτό το τρίπτυχο, κατάφερε να δώσει στην αγορά τα e-Scooter για αυτούς που ξέρουν να διαλέγουν! 

Ικανοποιεί όλες τις ανάγκες μιας τυπικής καθημερινότητας καθώς υπόσχεται ο αναβάτης να διανύσει έως και 60 χιλιόμετρα με μια μόνο φόρτιση, να έχει πάντα τα χέρια του επάνω στο τιμόνι του πατινιού και αυτό χρησιμοποιώντας τα φλας κάνοντας τον έτσι πιο σταθερό κατά τη οδήγηση, άρα πιο ασφαλή. 

Η νέα αυτή συνεργασία της ΑΜΥ με την VMAX θα φέρει την επανάσταση στα ηλεκτρικά πατίνια. Ήρθε ο καιρός να επιλέγουμε τα προϊόντα που έχουν άμεση επαφή με την ασφάλεια μας, βάσει τεχνικών χαρακτηριστικών και αποδεδειγμένων αποτελεσμάτων. Η VMAX είναι σίγουρο πως θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας. 

Τα πρώτα μοντέλα της VMAX που θα έρθουν στην Ελλάδα είναι τα VX5 e-scooter και τα VX2 PRO. Πρόκειται για δυο μοντέλα που απευθύνονται σε ήδη χρήστες ηλεκτρικού πατινιού και κουράστηκαν πλέον να φορτίζουν συνέχεια και να διανύουν ελάχιστα χιλιόμετρα, αλλά και σε νέους χρήστες που θέλουν να δοκιμάσουν αυτόν τον νέο τρόπο μετακίνησης δίχως να δαπανήσουν πολλά και άσκοπα χρήματα. 

Κάτι ακόμη που θα πρέπει να ξέρεις για αυτά τα scooter είναι πως σε κάνουν μοναδικό και αυτό γιατί η εργονομία τους σε πηγαίνει μπροστά. Διαθέτουν ηλεκτρικά φρένα και ένα σύστημα αναγεννητικού φρεναρίσματος όπου κατά την πέδηση ο κινητήρας λειτουργεί ως γεννήτρια μετατροπής ενέργειας, άρα εξοικονομεί περισσότερα χιλιόμετρα. 

Γνώρισε καλύτερα τα e-scooter της VMAX και γίνε μέλος της οικογένειας της. Άλλωστε αυτό δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο, εφόσον η Ελβετική κουλτούρα είναι γνωστή για την ποιότητα, την ακρίβεια, τον σχεδιασμό και την υψηλή αξία των προϊόντων της. 

Περισσότερες Πληροφορίες:  ΑΜΥ Α.Ε., Τηλ. 2106133000, Email. [email protected], www.amy.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα