Ημέρες Καριέρας Πανεπιστημίου Πειραιώς

Στις 28 Μαΐου 2012, ξεκίνησε η ετήσια εκδήλωση ‘Ημέρες Καριέρας’ από το γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.


Βασικός στόχος του είναι η ενεργή υποστήριξη των φοιτητών/ αποφοίτων για την προσέγγιση της μελλοντικής τους σταδιοδρομίας και την ομαλότερη προώθησή τους στην αγορά εργασίας


H Ericsson στηρίζει και συμμετέχει στις ‘Ημέρες Καριέρας’ που διοργανώνει το γραφείο διασύνδεσης του Πανεπιστημίου

Πειραιώς για τους απόφοιτους του Πανεπιστημίου, προκειμένου να διευκολυνθεί η μετάβασή τους στην αγορά εργασίας. Συγκεκριμένα, τα στελέχη της Ericsson από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού θα έρθουν σε επαφή με τους απόφοιτους μέσω της διαδικασίας συνεντεύξεων δίνοντάς τους την ευκαιρία να ενταχθούν στο δυναμικό της εταιρείας.


Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να ενημερωθούν οι τελειόφοιτοι για τις νέες τάσεις, τις δυνατότητες απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας και τις ανάγκες των επιχειρήσεων. Επίσης, στόχος είναι και η προετοιμασία και διευκόλυνση όχι μόνο της εισόδου τους αλλά και την παραμονή τους στο σύγχρονο ανταγωνιστικό επαγγελματικό στίβο.
«Ειδικά λόγω της οικονομικής κρίσης έχει δημιουργηθεί μεγάλος ανταγωνισμός στην αγορά εργασίας και οι απόφοιτοι πρέπει να δράσουν και να κινηθούν πολύ προσεκτικά και στοχευμένα όσον αφορά την καριέρα τους. Η Ericsson μπορεί να προσφέρει μια διεθνή καριέρα αξιοποιώντας τις δεξιότητες και ικανότητες τους. Μέρος του παρόντος εργασιακού δυναμικού της Ericsson αποτελείται από απόφοιτους του Πανεπιστημίου Πειραιώς και οι καλύτερα προετοιμασμένοι και καταρτισμένοι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου θα βρίσκονται πάντα στη πρώτη γραμμή προτίμησης της Ericsson», δήλωσε ο Παναγιώτης Εμμανουηλίδης, Region Mediterranean, Head of Workforce Planning & HR Operations, και Επικεφαλής Human Resources & Organization, Hub Southeastern Europe της Ericsson.


Στις ‘Ημέρες Καριέρας’ θα παρευρεθούν φορείς (δημόσιοι/ ιδωτικοί) από την αγορά εργασίας.


Keywords
Τυχαία Θέματα