Κυβερνητικές φιλοδοξίες για δωρεάν Wi-Fi

Οι Έλληνες πολίτες ασχολούνται σήμερα με τις φιλόδοξες δηλώσεις Σαμαρά σε τηλεοπτική συνέντευξη, περί παροχής δωρεάν ασύρματου Wi-Fi Internet σε όλη την Ελλάδα σε έναν χρόνο από τώρα.


Γράφει ο Νίκος Καϊμακάμης


Απαντώντας σε σχόλιο για τη δυσπιστία που δείχνουν οι νέοι στο πολιτικό σύστημα ο κ. Σαμαράς δήλωσε: «Εγώ

σήμερα μπορώ να τους υποσχεθώ ότι θα έχουμε στην Ελλάδα δωρεάν ασύρματο wi-fi internet. Σε όλη την Ελλάδα σ’ ένα χρόνο».


Ο Πρωθυπουργός επέμεινε λέγοντας «θα το κάνουμε. Και γι’ αυτό το είπα. Θα γίνει. Το έχω ψάξει για να το πω. Είναι κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό. Και δείχνει στους νέους ότι κάποιος νοιάζεται. Δε λέω ο Σαμαράς, δεν έχει καμία σημασία ο Σαμαράς ή το ποιο κόμμα. Νοιάζεται. Ότι υπάρχει η Ελλάδα που νοιάζεται γι’ αυτά τα παιδιά. Διαφορετικά καήκαμε»


Μένει να το δούμε να γίνεται πράξη, αλλά θα πρέπει να τονιστεί ότι οι τεχνικές δυσκολίες για να γίνει πράξη κάτι τέτοιο σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια και μάλιστα εντός ενός έτους, είναι ολίγον τι… ανυπέρβλητες!


Τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα δίνουν και παίρνουν, άλλα με χιουμοριστική διάθεση, άλλα με κριτικό πνεύμα. Εμείς θα είμαστε εδώ για να δούμε εάν θα γίνουν τα λόγια πράξεις, ή εάν θα παραμείνουν λόγια…


Keywords
Τυχαία Θέματα