Λύση Cisco Desktop Virtualization

Νέες τερματικές συσκευές, βελτίωση WAN για Citrix XenDesktop, ασφάλεια και υπηρεσίες προσφέρουν στους πελάτες μία ολοκληρωμένη λύση.

Η Cisco παρουσίασε την επόμενη φάση του Virtualization Experience Infrastructure (VXI) μέσα από μία σειρά προϊόντων και καινοτομιών που μπορούν να προσφέρουν κορυφαία εμπειρία στο desktop virtualization. Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία της στις Ενοποιημένες Επικοινωνίες η Cisco ανακοίνωσε

τερματικές συσκευές που προσφέρουν υψηλή ποιότητα φωνής και video σε virtual desktop περιβάλλον – μία τεχνολογική εξέλιξη που επαναπροσδιορίζει τη συνεργασία στον εικονικό χώρο εργασίας. Η Cisco ανακοίνωσε επιπλέον και άλλες σημαντικές τεχνολογικές εξελίξεις μεταξύ των οποίων:
• Μία ευρεία συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τη Citrix. Το πρώτο αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η βελτίωση των Cisco Wide Area Application Services (WAAS) για Citrix XenDesktop, οι οποίες βοηθούν τους πελάτες να μειώσουν την ευρυζωνικότητα που είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη desktops εικονικά πάνω από wide area networks (WAN), προσφέροντας καλύτερη δυνατότητα αναβάθμισης και καλύτερη συνεργασία με τον τελικό χρήστη.
• Καινοτομίες και προγράμματα σχετικά με την ασφάλεια, την υποδομή του κέντρου δεδομένων και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που βοηθούν το IT να αναβαθμίζει τις λύσεις του ταχύτερα και πιο σίγουρα.


Η παραπάνω ανακοίνωση έρχεται σε μία χρονική στιγμή που το desktop virtualization βρίσκεται σε άνοδο στις επιχειρήσεις. Η παγκόσμια αγορά virtual desktop (HVD) αναμένεται να φτάσει τις 70 εκατομμύρια μονάδες, που ισοδυναμεί με το 15% των επιχειρηματικών desktops και laptops μέχρι το 2014.* Για να διασφαλιστεί η ταχύτατη ανάπτυξη της αγοράς, οι πελάτες πρέπει να εξασφαλίσουν ότι οι χρήστες θα απολαμβάνουν μία πλούσια, υψηλής ευκρίνειας εμπειρία για φωνή και video, καθώς και ένα ολοκληρωμένο σύστημα που συμβάλλει στη μείωση του κόστους και της πολυπλοκότητας της ανάπτυξης.


Η Cisco αντιμετωπίζει το πρόβλημα αυτό με τη λύση VXI. Η Cisco® VXI είναι μία ανοιχτού κώδικα λύση εικονικού χώρου εργασίας που περιλαμβάνει προϊόντα και τεχνολογίες σε αρχιτεκτονικές της Cisco βασιζόμενες στο δίκτυο (από το Collaboration και τα Δίκτυα Χωρίς Περιορισμούς έως και το Κέντρο Δεδομένων καθώς και από συνεργάτες) προσφέροντας ευέλικτη, πολύ ασφαλή υποδομή με κορυφαία εμπειρία για τον χρήστη και απαράμιλλη επιχειρηματική αξία.


Σημαντικά σημεία της ανακοίνωσης


Ανώτερη Εμπειρία για τον τελικό χρήστη

• Τερματικές συσκευές: Cisco VXC 6215
o Βασιζόμενο σε μία γκάμα συσκευών υποστηριζόμενων από τη λύση VXI, στις οποίες περιλαμβάνεται η Cisco VXC 2000 Series και το Cisco Cius™ tablet, το VXC 6215 είναι μία τερματική συσκευή με μοναδικές δυνατότητες φωνής και επεξεργασίας video ενσωματωμένες στη συσκευή ώστε να προσφέρει απαράμιλλη εμπειρία στον τελικό χρήστη.
o Σε πολλές περιπτώσεις οι πελάτες προσπάθησ

Keywords
Τυχαία Θέματα