Νέα διάκριση για την LG

Η LG λαμβάνει νέα σημαντική διάκριση από κορυφαία τεχνολογικά περιοδικά για την IPS τεχνολογία της.


Η LG Electronics συγκέντρωσε δύο κορυφαίες διακρίσεις από διαφορετικές δοκιμές προϊόντων που διενήργησαν τα κορυφαία γερμανικά περιοδικά CHIP Test & Kauf

και PC Games Hardware, για οθόνες τεχνολογίας IPS. Η M2382D Personal TV της LG έλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία των οθονών 22/23 ιντσών στη δοκιμή του τεύχους Αυγούστου του CHIP Test & Kauf. Στο σύνολο τους, τα προϊόντα της LG είχαν εξαιρετική απόδοση, λαμβάνοντας τρεις από τις πέντε κορυφαίες θέσεις. Επιπλέον, η οθόνη IPS235P της LG κατέκτησε την πρώτη θέση τον Αύγουστο στην δοκιμή για οθόνες του PC Games Hardware.


«Είναι ιδιαιτέρως τιμητικό να βλέπουμε τα προϊόντα μας με IPS τεχνολογία να κατακτούν κορυφαίες αξιολογήσεις από έντυπα τέτοιου κύρους», δήλωσε ο κος J.J. Lee, Vice President και Head of the IT Business Unit της LG Home Entertainment Company. «Αυτό σίγουρα αντανακλά τη σκληρή μας δουλειά και την ηγετική θέση που κατέχουμε στην IPS τεχνολογία. Επιπλέον, είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που τόσα πολλά προϊόντα μας ξεχώρισαν στην κριτική του CHIP Test & Kauf, λαμβάνοντας μερικές από τις πιο υψηλές βαθμολογήσεις σε διαφορετικές κατηγορίες».


Τα τρία προϊόντα που ήταν στα πρώτα πέντε στην αξιολόγηση του CHIP Test & Kauf, ήταν η M2382D (πρώτη θέση), η IPS235P (δεύτερη θέση) και η IPS231P (πέμπτη θέση). Η M2382D ήταν συνολικά η καλύτερη οθόνη χάρη στις υψηλές επιδόσεις που επέδειξε στην ποιότητα της εικόνας, στις προδιαγραφές του εξοπλισμού, στην εργονομία και στην ενεργειακή απόδοση, η IPS235P έλαβε τη μεγαλύτερη βαθμολογία για την ποιότητα εικόνας. Στην δοκιμή του PC Games Hardware, η IPS235P έλαβε τη μεγαλύτερη συνολική βαθμολογία.


Οι σταθερά υψηλές βαθμολογίες που απέσπασαν αυτά τα προϊόντα, οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στη ζωντανή ποιότητα εικόνας τους, που αποδίδεται άμεσα στα In Plane Switching (IPS) panels. Συγκριτικά με τα συμβατικά Twisted Nematic (TN) panels, η IPS τεχνολογία συμβάλλει στη συνοχή χρωμάτων και μειώνει τις χρωματικές διακυμάνσεις, παράγοντας πιο ζωντανά χρώματα. Με την εντυπωσιακά ευρεία γωνία θέασης 178ο, οι θεατές μπορούν ν’ απολαύσουν εικόνες υψηλής ποιότητας χωρίς αλλοιώσεις χρωμάτων – είτε κάθονται, είτε είναι όρθιοι είτε ξαπλωμένοι. Επιπλέον, ο χαμηλός χρόνος απόκρισης για την κινούμενη εικόνα μειώνει τη «θολούρα» σε εικόνες γρήγορης κίνησης σε ταινίες, αθλήματα και βιντεοπαιχνίδια, δημιουργώντας μια πιο άνετη και φυσική εικόνα κίνησης, κάνοντας τις οθόνες της LG ιδανικές για διασκέδαση γεμάτη αδρεναλίνη.


Σε συνδυασμό με την υψηλή βαθμολογία του στην ποιότητα εικόνας, τα τεχνικά χαρακτηριστικά της M2382D βαθμολογήθηκαν με 96, μια σχεδόν τέλεια βαθμολογία, στη δοκιμή του CHIP Test & Kauf. Η M2382D Personal TV προσφέρει μια ποικιλία από χαρακτηριστικά, όπως βελτιωμένη συνδεσιμότητα με

Keywords
Τυχαία Θέματα