Νέα δίπορτα ψυγεία LG

Τα δίπορτα ψυγεία GT9180AEBW και GT9176PVBW της LG προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη χωρητικότητα και αυξημένη ενεργειακή απόδοση.


Η LG Electronics παρουσιάζει τα νέα δίπορτα ψυγεία GT9180AEBW και GT9176PVBW, τα οποία αξιοποιούν τις τεχνολογικές καινοτομίες της LG στις οικιακές συσκευές, προσφέροντας ομοιόμορφη ψύξη για περισσότερη φρεσκάδα στα τρόφιμα, μεγαλύτερο χώρο και υψηλότερη εξοικονόμηση ενέργειας.


Τα νέα δίπορτα ψυγεία GT9180AEBW και GT9176PVBW παρέχουν στους καταναλωτές αυξημένη χωρητικότητα και περισσότερο αποθηκευτικό χώρο ακόμα και για τα πιο ογκώδη τρόφιμα, χάρη στην εργονομική τους σχεδίαση, έναν τομέα στον οποίο η LG δίνει μεγάλη βαρύτητα. Ειδικότερα, το δίπορτο ψυγείο GT9180AEBW διαθέτει συνολική καθαρή χωρητικότητα 600 λίτρα, γεγονός που το καθιστά το πιο ευρύχωρο ψυγείο στην αγορά σε σύγκριση με ψυγεία ίδιας κατηγορίας.


Επιπλέον, χάρη στον εργονομικό και μοντέρνο σχεδιασμό του, ενσωματώνεται άψογα σε όλους τους χώρους, ενώ το φινίρισμα inox design, αναδεικνύει την εμφάνιση της συσκευής διασφαλίζει ότι δε μένουν αποτυπώματα και δακτυλιές στην πόρτα.


Παράλληλα, το Water Dispenser αποτελεί ακόμη μία ευκολία με την οποία είναι εξοπλισμένα τα δίπορτα ψυγεία GT9180AEBW και GT9176PVBW της LG. Συγκεκριμένα, στην πόρτα του ψυγείου ενσωματώνεται ένα βρυσάκι νερού, προκειμένου να υπάρχει πάντα φρέσκο νερό για την οικογένεια. Με το ευρύχωρο εσωτερικό δοχείο, πλέον δεν είναι απαραίτητη η σύνδεση του ψυγείου στην παροχή νερού μέσω σωληνώσεων, των οποίων η τοποθέτηση στο εσωτερικό του σπιτιού επιφέρει συχνά αντιαισθητικό αποτέλεσμα. Με το water dispenser αποφεύγεται η ανάγκη επιπλέον εξόδων για την εγκατάσταση παροχής νερού, καθώς τα νέα δίπορτα ψυγεία της LG μπορούν να τοποθετηθούν με μεγαλύτερη ευκολία στο εσωτερικό της κουζίνας.


Τα δίπορτα ψυγεία της νέας σειράς LG, είναι επίσης εξοπλισμένα με το ειδικό συρτάρι ελεγχόμενης υγρασίας. Το συρτάρι αυτό διαθέτει ρυθμιζόμενη σχισμή, η οποία διατηρεί τη φυσική υγρασία των φρούτων και των λαχανικών, συμβάλλοντας στη μακρόχρονη συντήρησή τους. Επιπλέον, το Fresh 0 Zone, είναι ένας χώρος αποθήκευσης που διατηρεί τη θερμοκρασία στους 0 βαθμούς Κελσίου, προκειμένου να προστατέψει την ποιότητα και τη φρεσκάδα ευαίσθητων τροφίμων, όπως το κρέας και το ψάρι, ενώ η τεχνολογία Multi Air Flow παρέχει γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη στη συντήρηση. Οι κορυφαίες λειτουργίες συμπληρώνονται ιδανικά από τα αντιβακτηριδιακά καλύμματα Bioshield, τα οποία εμποδίζουν τη δημιουργία μούχλας και βακτηριδίων.


Τέλος, τα δίπορτα ψυγεία GT9180AEBW και GT9176PVBW ανήκουν στην ενεργειακή κλάση Α+ και είναι πιο αποδοτικά έως και 20% σε σύγκριση με τα ψυγεία της κλάσης Α, παρέχοντας καλύτερη συντήρηση και καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια.


Keywords
Αναζητήσεις
πσιγεια, psigio lg me autonomia
Τυχαία Θέματα