Νέα dock-ηχεία για Apple συσκευές

H JBL παρουσιάζει, πρώτη παγκοσμίως, τα νέα docks-ηχεία JBL OnBeat Micro και JBL OnBeat Venue LT με Lightning Connector.


Η Εταιρεία Harman International ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα των νέων JBL® OnBeat™ Micro (€99) και JBL® OnBeat Venue™ LT (€229), τα πρώτα παγκοσμίως dock-ηχεία,

τα οποία είναι κατασκευασμένα για να υποστηρίξουν τον ήχο των νέων συσκευών της Apple, iPhone 5, iPad Mini, τα νέα μοντέλα iPod και το τελευταίο iPad με το Retina display.


Τα δύο νέα JBL dock-ηχεία προσφέρουν την μέγιστη δυνατή ευκολία στους χρήστες να απολαύσουν την μουσική τους, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση καλωδίων ή adaptors. Το super-φορητό JBL® OnBeat™ Micro δουλεύει με μπαταρίες και είναι ιδανικό για πολυάσχολους ταξιδιώτες, φοιτητές ή για οποιονδήποτε θέλει ένα εξαιρετικό dock με τον Lightning Connector της Apple.


Σχεδιασμένο για το σπίτι, το JBL® OnBeat Venue™ LT είναι ένα στιβαρό, ασύρματο, επιτραπέζιο dock-ηχείο, με δύο ευρέως φάσματος drivers και τεχνολογία Slipstream port, για εξαιρετικά ισχυρό μπάσο και αξιοπρόσεκτα ευρύ, ποιοτικό ήχο.


Ιδανικό για τα iPad Mini και iPad Retina Display, το JBL® OnBeat Venue™ LT διαθέτει το πρωτοκόλλο TrueStream, μία αποκλειστικότητα της Harman, το οποίο εγγυάται την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου όταν το dock-ηχείο συνδέεται ασύρματα μέσω Bluetooth, με κάθε Apple προϊόν ή με κάθε άλλο tablet ή smartphone που διαθέτει Bluetooth σύνδεση.


Και τα δύο dock-ηχεία φορτίζουν τις Apple συσκευές, όταν αυτές είναι τοποθετημένες στην βάση.


«Η JBL αποτέλεσε μία από τις πρώτες Εταιρείες Ήχου που κατασκεύασε docking stations για τα προϊόντα iPod της Apple και σήμερα, συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε ηγέτιδα θέση στην αγορά παρουσιάζοντας πρώτοι dock-ηχεία που διαθέτουν τον νέο Lightning connector. Τα καινούρια αυτά dock προσφέρουν στους καταναλωτές ευελιξία αλλά και καταπληκτικό ήχο», δήλωσε ο κ. Sachin Lawande, Executive Vice President της Harman.


Διαθεσιμότητα
Τα νέα dock-ηχεία της JBL® βρίσκονται στις προθήκες των καταστημάτων Public, Cosmote, αλλά και σε όλα τα μεγάλα δίκτυα Λιανικής και σε ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων Ήχου και Εικόνας σε όλη την Ελλάδα.


Keywords
Τυχαία Θέματα