Νέα mobile πλατφόρμα από την HP

Η HP βοηθά τις εταιρίες τηλεπικοινωνιών να διαχειριστούν τις mobile εφαρμογές για τους εταιρικούς πελάτες.


Η HP παρουσιάζει μια νέα πλατφόρμα mobile λύσεων που απευθύνεται σε παρόχους υπηρεσιών επικοινωνίας. Με τις νέες λύσεις, οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών μπορούν να υποστηρίξουν τους εταιρικούς πελάτες τους στην προσπάθειά τους να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους μέσω

της χρήσης smartphones και tablets από τα στελέχη τους.


Η πλατφόρμα HP Enterprise Mobility δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να προσφέρουν mobile εφαρμογές (apps) εσωτερικής χρήσης στα στελέχη τους, ώστε να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα της εταιρείας γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια από τις προσωπικές τους φορητές συσκευές.


Η πλατφόρμα HP Enterprise Mobility περιλαμβάνει:
- Το HP Enterprise Mobile App Store, μέσω του οποίου οι πάροχοι υπηρεσιών επικοινωνίας μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν, να πιστοποιήσουν, να διανείμουν και να διαχειριστούν τις mobile εκδοχές των εταιρικών εφαρμογών τους. Οι εργαζόμενοι θα μπορούν εύκολα να κατεβάζουν τις εφαρμογές απευθείας από το portal του HP Enterprise Mobile App Store, το οποίο θα φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του παρόχου. Το HP Enterprise Mobile App Store προσφέρει:
- Δυνατότητα παροχής σε πολλαπλά κανάλια, υποστηρίζοντας την εξατομικευμένη πρόσβαση των εργαζομένων, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν. Οι εργαζόμενοι μπορούν εύκολα να βρουν online τις εφαρμογές, ενώ προσφέρεται υποστήριξη σε διάφορες γλώσσες, γεγονός που επιτρέπει την ανάπτυξη τοπικών app stores.
- Δυνατότητα διαχείρισης πολλαπλών καταλόγων, δίνοντας στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να παρέχουν εφαρμογές σε διάφορους χρήστες, προσφέροντας διαφορετικά είδη πρόσβασης ανάλόγα με την τοποθεσία που βρίσκεται ο εργαζόμενος, τον τύπο της δουλειάς του ή άλλα κριτήρια.
- Δυνατότητα διαχείρισης του κύκλου ζωής των εφαρμογών, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να ανανεώνουν τις εφαρμογές για όλους τους τύπους των συσκευών, να παρακολουθούν τη χρήση τους και να σταματούν τη λειτουργία τους, όταν ολοκληρώσουν τον κύκλο ζωής τους.
- Δυνατότητες ολοκληρωμένων δοκιμών για mobile συσκευές, ώστε να διασφαλίζεται η κατάλληλη λειτουργία των εφαρμογών ανεξάρτητα από τον τύπο της κινητής συσκευών και τον τρόπο χρήσης της.


Την πύλη HP Enterprise Mobility Gateway, η οποία επιτρέπει στους παρόχους υπηρεσιών επικοινωνίας να βοηθήσουν τα στελέχη των επιχειρήσεων να αποκτήσουν πρόσβαση στα κατάλληλα εταιρικά δεδομένα, ακριβώς τη στιγμή που τα χρειάζονται. Αυτό επιτυγχάνεται με τη διασύνδεση των mobile εφαρμογών με ένα από τα back-end συστήματα των επιχειρήσεων. Η πύλη μπορεί και να ενσωματωθεί στα συστήματα των εταιρειών, αλλά και να διατίθεται ως υπηρεσία μέσω των τηλεπικοινωνιακών παρόχων, δίνοντας στους developers τη δυνατότητα να δημιουργούν εφαρμογές που λειτουργούν αποτελεσματικά ακόμα κα

Keywords
Τυχαία Θέματα