Νέο ΝB4530A sound bar της LG

H LG Electronics (LG) παρουσίασε το νέο Sound bar NB4530A, η απόδοση και ο σχεδιασμός του οποίου το καθιστούν ιδανικό συνδυασμό για κάθε επίπεδη TV μεγάλων διαστάσεων.


Το sound bar NB4530A διαθέτει 2.1 κανάλια εξόδου, ενώ χάρη στον προηγμένο επεξεργαστή 3D Surround Processor της LG είναι σε θέση να δημιουργεί ένα πραγματικά συναρπαστικό ηχητικό περιβάλλον. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο εξαιρετικά κομψός σχεδιασμός και η κορυφαία ηχητική απόδοση του sound bar έχουν ήδη αναγνωριστεί

με το βραβείο σχεδιασμού ‘iF design award 2013’.


«Το sound bar NB4530A αποτελεί μια εξαιρετική λύση για όσους αναζητούν καλύτερο ήχο όταν παρακολουθούν το αγαπημένο τους τηλεοπτικό πρόγραμμα στο σπίτι. Ο πλούσιος, φυσικός ήχος που προσφέρει το NB4530A μπορεί στην κυριολεξία να δώσει ζωή σε μια ταινία ή μια εκπομπή,» δήλωσε ο κ. Havis Kwon, Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος στην LG Home Entertainment Company. «Το sound bar έχει την ικανότητα να δημιουργεί ένα πλούσιο ηχητικό πεδίο με ασυναγώνιστο βάθος το οποίο δεν υπάρχει σε καμία συμβατική TV. Η LG θα συνεχίσει να προσφέρει στους καταναλωτές καινοτομικά προϊόντα ήχου τα οποία συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την κομψότητα και την υψηλή ηχητική απόδοση.»


Με ύψος μόλις 35 χιλιοστά, το sound bar NB4530A εξασφαλίζει άριστο ήχο χωρίς να επιβαρύνει το χώρο με τον όγκο του, ενώ ο άψογος σχεδιασμός του και οι minimal γραμμές του σε μαύρο και ασημί το βοηθούν να ταιριάξει αρμονικά με τις σύγχρονες τηλεοπτικές συσκευές. Το NB4530A προσφέρει επίσης ευελιξία όσον αφορά τις επιλογές τοποθέτησης, καθώς μπορεί να αναρτηθεί στον τοίχο, πάνω στο έπιπλο της TV ή σε κάποιο ράφι ακριβώς από κάτω. Αυτό επιτρέπει στους καταναλωτές να ‘στήσουν’ το σύστημά τους έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χώρο που έχουν στη διάθεση τους.


Το μικρών διαστάσεων πλαίσιο του NB4530A φιλοξενεί δύο ηχεία υψηλής απόδοσης 160W, ενώ το ασύρματο subwoofer έρχεται να προσθέσει το απαραίτητο βάθος στις χαμηλές συχνότητες. Παράλληλα, ο προηγμένος επεξεργαστής 3D Surround Processor της LG συμβάλλει στο να δημιουργείται ένα εντυπωσιακά ρεαλιστικό ηχητικό τοπίο. Χάρη στην ασύρματη διασύνδεση του subwoofer ο χώρος είναι απαλλαγμένος από ανεπιθύμητα καλώδια, ενώ η τεχνολογία HDMI ARC δίνει στο NB4530A τη δυνατότητα να αναπαράγει τον ήχο της TV χωρίς να είναι απαραίτητη κάποια πρόσθετη καλωδίωση. Παράλληλα, η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης Bluetooth επιτρέπει το audio streaming από smartphones, tablets και φορητούς υπολογιστές.


Τεχνικά χαρακτηριστικά:
- Σχεδιασμός για τηλεοράσεις με διαγώνιο μεγαλύτερη ή ίση των 47 ιντσών
- Κανάλια 2.1, ισχύς 310W, 2x80W (soundbar) + 1x150W (subwoofer)
- Σχεδιασμός Ultra Slim, πάχος 35 χιλ. (1.038 mm x 75 mm x 35 mm)
- Δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης
- Ασύρματο subwoofer
- Επεξεργαστής 3D Surround
- Τεχνολογία Bluetooth (για ασύρματο streaming αρχείων ήχου)
- Wireless Sound Sync με τις LG TV του 2013 (σύνδεση TV και Sound Bar μέσω Bluetooth)
- Optical-in (x1), Portable-in, USB
- HDMI in / out (x1) (ARC), SIMPLINK
- Αυτόματο power on / off


Keywords
Τυχαία Θέματα