Νέο site των ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης

Εφαρμόζοντας καινοτόμα τεχνολογία, θέτει ως στόχο τη διάδραση με τον επισκέπτη και την παρουσίαση της πολυετούς, πετυχημένης πορείας του ομίλου και των γλυκών συνταγών των ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης.


Στο ανανεωμένο site – www.konstantinidis.com – των Ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης, ο επισκέπτης έχει πλέον την ευκαιρία να ανακαλύψει τη μακρόχρονη ιστορία της οικογένειας που «αγγίζει» σχεδόν έναν αιώνα, ενημερωμένο εορτολόγιο,

ενότητα για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας του ομίλου, ενότητα όπου παρουσιάζονται οι πετυχημένες και εύκολες συνταγές των γλυκών αλλά και να γνωρίσει τις πρώτες ύλες μέσα από την ενότητα «Το αλφαβητάρι των γεύσεων». Όλα αυτά, μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό & video.


Η νέα ιστοσελίδα συνοδεύεται και από παρουσία των ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης στα social media (Facebook, twitter, Pinterest, Fourquare, Youtube, Vimeo) διαθέτοντας ενοποίηση με αυτά ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να ενημερώνεται καθημερινά για όλα τα νέα του Ομίλου.


Τώρα, από τον υπολογιστή, το tablet σας ή από το smartphone σας, βρείτε τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης στο μοντέρνο ηλεκτρονικό τους σπίτι και δώστε στον εαυτό σας ακόμα μια αφορμή να τα επισκεφτείτε!


Keywords
Τυχαία Θέματα