Πρόγραμμα εκπαίδευσης της SAP

Η εταιρεία SAP προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης με τον τίτλο «Knowledge Helps Workforce Run Better», προς νέους χρήστες.


Προσανατολισμένη στην υποστήριξη των οργανισμών για την ανάπτυξη και διεύρυνση των ικανοτήτων των χρηστών στο πλαίσιο της λειτουργίας των λύσεων SAP, η εταιρεία

προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης. Στόχος είναι η μεταφορά γνώσης από το εξειδικευμένο προσωπικό προς τους νέους χρήστες για την διασφάλιση της επιτυχούς λειτουργίας των έργων. Σε αυτό το πλαίσιο, η SAP βοηθά τους πελάτες της να προσδιορίσουν τις ανάγκες του οργανισμού που εκπροσωπούν, να καθορίσουν τις ανάγκες εκπαίδευσης των ομάδων έργου, των τεχνικών και των χρηστών, με ένα και μοναδικό στόχο: την αυτονομία τους.


Οι υφιστάμενοι χρήστες λύσεων SAP έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν δύο νέες καινοτόμες λύσεις σε επίπεδο software(SAP Workforce Performance Builder) καθώς και στο χώρο του e-learning (Learning Hub). Ταυτόχρονα οι ιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από τις εκπαιδεύσεις SAP σχετικά με κάθε πρόταση που παρέχει η εταιρεία μέσω του πλέον ευέλικτου συστήματος e-learning:


Workforce Performance Builder
Το SAPWorkforcePerformanceBuilder (WPB) βοηθάει τον οργανισμό στη δημιουργία, επεξεργασία και καταγραφή documentation, εκπαιδευτικού υλικού, προσομοιώσεων, σεναρίων για τεστ και e-learning. Εγκαθίσταται και είναι έτοιμο για λειτουργία άμεσα.


Learning Hub
Με το SAP LearningHubsite παρέχεται πρόσβαση στο περιεχόμενο εκπαίδευσης SAP κατευθείαν από τους υπολογιστές των εκπαιδευόμενων


E-Learning
Τα διαθέσιμα μαθήματα SAP με τη μορφή της ηλεκτρονικής μάθησης (e-learning) προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή αξία εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα: αυτονομία στο ρυθμό μάθησης, διαδραστικό περιβάλλον και χαμηλό κόστος.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα το http://www.sap.com/greece/services/education/


Keywords
Τυχαία Θέματα