Προσφορά Μπακάκος earcare και Sony

Η Μπακάκος earcare προσφέρει δωρεάν μια συσκευασία μπαταριών Sony, 6 τεμαχίων, μεγάλης διάρκειας σε όλους τους χρήστες ακουστικών.


Επισκεφθείτε μέχρι τέλος Αυγούστου ένα από τα καταστήματα ‘ΜΠΑΚΑΚΟΣ earcare’, ενημερωθείτε για τα σύγχρονα ακουστικά βαρηκοΐας και επωφεληθείτε της μεγάλης καλοκαιρινής προσφοράς γνωριμίας: Ομόνοια (άνωθεν φαρμακείου Μπακάκος), Πειραιάς,

Μαρούσι, Χολαργός και Καλαμάτα.


Η εταιρία SΟΝΥ, επέλεξε τα καταστήματα ‘ΜΠΑΚΑΚΟΣ earcare’, για την αποκλειστική διανομή των μπαταριών ακουστικών βαρηκοΐας. Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, την άψογη εξυπηρέτηση και την πλούσια γκάμα εγγυημένων προϊόντων και υπηρεσιών, η συνεργασία με μια πρωτοπόρα εταιρία αποτέλεσε μονόδρομο επιλογής. Εξειδικευμένη σε καινοτόμες λύσεις για άτομα με δυσκολία ακοής, η ‘ΜΠΑΚΑΚΟΣ earcare’ προσφέρει σύγχρονα ακουστικά βαρηκοΐας, βοηθήματα ακοής, ομιλίας καθώς και αντιμετώπισης εμβοών,.


Οι μπαταρίες SONY διατίθενται σε τέσσερις τύπους, για όλα τα ακουστικά βαρηκοΐας, όλων των κατασκευαστών και ανταποκρίνονται πλήρως στις πιο σύγχρονες προδιαγραφές. Διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία για εξαιρετική διάρκεια ζωής και μεγαλύτερη απόδοση.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ‘ΜΠΑΚΑΚΟΣ earcare’ θα βρείτε στο site της εταιρίας www.bacacos-earcare.gr/ ή στο τηλέφωνο : 210 –41.70.400


Keywords
Τυχαία Θέματα