Στεγνωτήριο LG Eco Hubrid

Η LG παρουσιάζει το νέο της στεγνωτήριο τεχνολογίας Eco Hybrid, RC9055AP2Z, που εξοικονομεί ενέργεια έως και 50%, σε σχέση με τα αντίστοιχα στεγνωτήρια ενεργειακής κλάσης Α.


Με το νέο στεγνωτήριο Eco Hybrid της LG, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε δύο λειτουργίες στεγνώματος, Eco και Speed. Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία τους, η οποία αποτελείται από το συνδυασμό αντλίας θερμότητας

και αντίστασης, επιλέγοντας τη λειτουργία Eco τα ρούχα μπορούν να στεγνώσουν γρήγορα και αποδοτικά, καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια κατά 50%. Εναλλακτικά, με τη λειτουργία Speed Mode, τα ρούχα στεγνώνουν πιο γρήγορα, εξοικονομώντας έως και 30% χρόνο.


Επιπλέον, το σύστημα Auto Cleaning που περιλαμβάνεται στο Eco Hybrid στεγνωτήριο της LG είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, καθώς ο συμπυκνωτής καθαρίζεται αυτόματα κατά τη διάρκεια του κύκλου στεγνώματος. Επίσης, ο αισθητήρας Sensor Dry που διαθέτει το νέο στεγνωτήριο της LG, ανιχνεύει το ποσοστό της υγρασίας των ρούχων, ώστε να μπορεί να τα στεγνώνει στο απαραίτητο χρονικό διάστημα κάθε φορά, κάνοντας τη λειτουργία του περισσότερο αποτελεσματική. Η λειτουργία Smart Diagnosis, το πρώτο σύστημα έξυπνης διάγνωσης παγκοσμίως, δίνει τη δυνατότητα εύρεσης 28 τεχνικών προβλημάτων των στεγνωτηρίων με τη χρήση του τηλεφώνου, παρέχοντας ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.


Keywords
Τυχαία Θέματα