Συνεργασία Skroutz-House of Wine

Τα μυστικά της οινολογίας ξεδιπλώνονται μέσα από τα επιλεγμένα ελληνικά και διεθνή προϊόντα της e-κάβας House of Wine στο Skroutz.gr.


Το www.skroutz.gr ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με το House of Wine,

τη μεγαλύτερη ελληνική e-κάβα, που διατηρεί στο πέρασμα των ετών τις ιδέες και τις αξίες μιας παραδοσιακής οικογένειας οινοποιών από τη Σάμο, ικανοποιώντας τις γευστικές απαιτήσεις των φίλων του οίνου.


Το House of Wine άνοιξε τις διαδικτυακές του πύλες το 2009 και είναι από τα ελάχιστα ηλεκτρονικά καταστήματα στον τομέα της οινολογίας, που διανέμουν τα προϊόντα τους αποκλειστικά από το διαδίκτυο. Το House of Wine διαθέτει μία τεράστια ποικιλία ποιοτικών και επώνυμων προϊόντων, με περισσότερες από 1.000 ετικέτες επιλεγμένων οίνων, που συμπεριλαμβάνουν σχεδόν όλα τα ελληνικά κρασιά και τα πιο αξιόλογα διεθνή κρασιά από Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Η.Π.Α., Αργεντινή και Χιλή, καθώς επίσης και 450 είδη άλλων ποτών. Επιπλέον, στο House of Wine οι χρήστες θα βρουν αναλυτική πληροφόρηση για κάθε ετικέτα οίνου, καθώς επίσης και μια πλούσια γκάμα αξεσουάρ ποτών και άλλων συσκευών συντήρησης και αποθήκευσης. Διαθέτοντας αποθηκευτική δυναμικότητα 20.000 φιαλών και δυνατότητα άμεσης παράδοσης στο χώρο των πελατών του, το House of Wine εξυπηρετεί υπεύθυνα και αξιόπιστα του φίλους του οίνου και των ποτών σε ολόκληρη την Ελλάδα.


Οι χρήστες του www.skroutz.gr μπορούν να αναζητήσουν και να συγκρίνουν τιμές για περισσότερα από 4.100 προϊόντα στην κατηγορία «Ποτά – Κρασιά», όπου θα βρουν μια τεράστια ποικιλία οίνων, άλλων οινοπνευματωδών και αξεσουάρ σερβιρίσματος, αποθήκευσης και συντήρησης. Η συνεργασία με την πρωτοποριακή e-κάβα House of Wine, συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών ακόμη και των πλέον απαιτητικών οινόφιλων – χρηστών του www.skroutz.gr.


Keywords
Τυχαία Θέματα