Τα νέα παιχνίδια για το Xbox

Το “Halo 4” σηματοδοτεί τη σημαντικότερη χρονιά στα Blockbuster παιχνίδια στην ιστορία του Xbox 360 της Microsoft.


Το Xbox 360 συγκεντρώνει τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς όπως, το “Halo 4,” “Gears of War: Judgment,” “Forza Horizon,” “Madden NFL 2013,” “Resident Evil® 6,” “Dance Central

3” “Ascend: New Gods” και “Call of Duty®: Black Ops II.”


Ξεκινώντας με το πιο δυνατό της χαρτί, την επιστροφή του Master Chief στο πολυαναμενόμενο λανσάρισμα της χρονιάς του “Halo 4,” η Microsoft παρουσίασε μια θεαματική σειρά τίτλων που υπάρχουν μόνο στο Xbox 360, συμπεριλαμβανομένων των “Forza Horizon”, “Fable: The Journey” και την παγκόσμια πρεμιέρα του “Gears of War: Judgment” – θέτοντας τις βάσεις για την μεγαλύτερη γιορτή της κονσόλας. Μαγεύοντας τους fans της μουσικής σε όλο τον κόσμο, ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης Usher έβαλε φωτιά στη σκηνή του media briefing της Microsoft E3, με μία εκπληκτική εκτέλεση του επιτυχημένου του hit “Scream”. Με την υποστήριξη οπτικών εφέ από το παιχνίδι ο Usher συνεπήρε το κοινό με ένα χορευτικό που δημιουργήθηκε για το “Dance Central 3”, την επόμενη έκδοση του επιτυχημένου παιχνιδιού για χορό στο Kinect για Xbox 360. Επίσης, η Microsoft παρουσίασε τους ολοκαίνουριους τίτλους “Ascend: New Gods,” “Wreckateer,” “Matter” και “Lococycle.”


Με δυναμικά παιχνίδια για τον περιπετειώδη ήρωα, τον αγωνιστικό φίλο και τον χορευτή superstar ανάμεσά μας, το Xbox 360 είναι έτοιμο να εξαπολύσει και να σαρώσει άνευ προηγουμένου με blockbuster παιχνίδια για όλους, συμπεριλαμβανομένων των εξής:


• “Ascend: New Gods” (Signal Studios, Microsoft Studios). Τα Signal Studios, οι developers πίσω από το hit franchise “Toy Soldiers”, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουν το νέο τους role-playing παιχνίδι δράσης (RPG), “Ascend: New Gods”. Μπείτε στον κόσμο ως Caos, μια γιγαντιαία φυλή δυνατών πολεμιστών, που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει τη θέληση των Θεών. Πολεμήστε τους αθάνατους Τιτάνες, απωθήστε παράλληλα επιθέσεις από αντίπαλους παίκτες και θεσπίστε την επιρροή σας στην παγκόσμια σύγκρουση του Ascend. Επική μάχη τριών διαστάσεων λαμβάνει χώρα σε τεράστιες εκτάσεις και ατέλειωτα μπουντρούμια.
• “Avatar Motocross Madness” (Bongfish GmbH, η Microsoft Studios). Η κλασική σειρά motocross (MX) επιστρέφει στο “Avatar Motocross Madness.” Επιδοθείτε σε έντονο MX racing, εξερεύνηση και ανταγωνισμό στο κοινωνικό δίκτυο. Κάντε τεράστια άλματα και εκτελέστε τρελά κόλπα σε ακραίους εκτός δρόμου αγώνες, καθώς ανταγωνίζεστε με τους φίλους σας στο Bike Club async. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τους χρόνους των φίλων σας, χτυπήστε τα σκορ τους και ανταγωνιστείτε εναντίον των φαντασμάτων τους για να παραμείνετε στην κορυφή του club σας. Στη συνέχεια μεταφέρετε το ποδήλατό σας για να εξερευνήσετε τρία τεράστια περιβάλλοντα: freestyle οδήγηση, συλλογή ειδικών στοιχείων και ανακάλυψη κρυμμένων μυστικών. Το “Avat

Keywords
Τυχαία Θέματα