Τηλεοράσεις: Απόλυτο μαύρο και συναρπαστικό χρώμα

Με κινηματογραφικό αέρα, οι OLED τηλεοράσεις χαρίζουν ασυμβίβαστα βαθύ μαύρο και υψηλές αντιθέσεις που αναδεικνύουν τη ζωντάνια των χρωμάτων.      

Philips 55OLED807

Το υπερσύγχρονο EX Panel προσφέρει κατά 30% αύξηση στη φωτεινότητα, ενώ, με το 6ης γενιάς P5 AI chipset, το περιεχόμενο αναβαθμίζεται. Έχει πιστοποίηση IMAX Enhanced, είναι συμβατή με όλα τα διαδεδομένα HDR πρότυπα, όπως HDR10+ και Dolby Vision,

ενώ διαθέτει Dolby Atmos ήχο. Υποστηρίζει έλεγχο, μέσω φωνητικών εντολών με Google Assistant. Διατίθεται συνδεσιμότητα HDMI 2.1, για να συνδέετε κονσόλες νέας γενιάς, όπως το Playstation 5. Με τον Ambilight φωτισμό και τις έξυπνες LED λυχνίες πίσω από την TV, το σαλόνι σας θα γεμίσει χρώμα.

Panasonic TX55JZ2000E

Η τηλεόραση υποστηρίζει όλων των format HDR, είτε η πηγή είναι Dolby Vision, HLG, HDR10 είτε HDR10+ Adaptive. Ο επεξεργαστής HCX Pro AI βελτιώνει την ακρίβεια των χρωμάτων, την αντίθεση και τη σαφήνεια. Το ακουστικό σύστημα 360o Soundscape Pro που χρησιμοποιεί Dolby Atmos, ενισχύει την εμπειρία θέασης. Παράλληλα, το Auto AI αναγνωρίζει ό,τι βλέπετε και ρυθμίζει αυτόματα τα χαρακτηριστικά της εικόνας. Η συσκευή υποστηρίζει HDMI 2.1, για να παίζετε με τις next gen κονσόλες (Playstation 5, Xbox Series X/S), ενώ το AMD FreeSync Premium θα ενθουσιάσει τους gamers.

Samsung 55S95B

Ο επεξεργαστής Neural Quantum Processor 4K βελτιώνει κάθε οπτική λεπτομέρεια. Χάρη στο HDR 10+ απεικονίζονται περισσότερα χρώματα με αυξημένη αντίθεση και φωτεινότητα. Το True Depth Sensing μιμείται την επεξεργασία βάθους του ανθρώπινου ματιού. Τα Dolby Atmos και Object Tracking Sound προσφέρουν πολυδιάστατο ήχο, ενώ το λειτουργικό Trizen δίνει τον απόλυτο έλεγχο, ειδικά μέσα από το Smart Hub της τηλεόρασης. Τέλος, διαθέτει λειτουργία Multi View για να βλέπετε ό,τι θέλετε στην τηλεόραση, συνδέοντας τη απλά με το smartphone.

Turbo-X TXV-O5580

Με λειτουργικό Android, η 55’’ τηλεόραση σάς επιτρέπει να κατεβάσετε apps, ταινίες κ.ά., μέσω φωνητικών εντολών. Είναι συμβατή με τα πρότυπα HDR10 και HLG. Επιπλέον, διαθέτει Dolby Vision που ενισχύει την εμπειρία θέασης. Σε περίπτωση, όμως, που θέλετε περισσότερα, με το ενσωματωμένο Chromecast μπορείτε να συνδέσετε το τηλέφωνο ή όποια συσκευή το υποστηρίζει και να μεταδώσετε την εικόνα του. Τέλος, η τηλεόραση διαθέτει 3 θύρες HDMI, 1 Cl Slot, 1 έξοδο για ακουστικά, 1 θύρα Ethernet και 1 θύρα USB.

LG 55C26LD

Η 4K Ultra HD τηλεόραση ανεβάζει τη φωτεινότητα, χάρη στην τεχνολογία Brightness Booster. Mέσω του επεξεργαστή α9 Gen 5 AI, η εικόνα  βελτιώνεται και η φωτεινότητα αυξάνεται κατά 20%. Το Dynamic Tone Mapping Pro εγγυάται βέλτιστο  αποτέλεσμα, ενώ Dolby Vision και Dolby Atmos προσφέρουν κινηματογραφική εμπειρία. Το ThinQ AI δίνει δυνατότητα δημιουργίας ξεχωριστού προφίλ για κάθε μέλος της οικογενείας. Η τηλεόραση διαθέτει 4 HDMI (με τη μία να είναι eARC), 3 θύρες USB, δυνατότητα σύνδεσης με WiFi αλλά και Bluetooth (5.0).

Sony XR-65A80K

Στη 4K Ultra HD τηλεόραση το χρώμα και η αντίθεση ενισχύονται, χάρη στην τεχνολογία XR OLED Contrast Pro. Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR μαζί με την τεχνολογία XR Triluminos Pro επιτρέπουν την αναπαραγωγή πάνω από ένα δισ. χρωμάτων με κάθε λεπτή απόχρωση. Με το XR OLED Motion η εικόνα μένει καθαρή, ακόμα και στις γρήγορες σκηνές. Η Google TV σάς επιτρέπει να κατεβάσετε εφαρμογές, ταινίες κ.λπ., ενώ διαθέτει και φωνητικό έλεγχο. Με το ενσωματωμένο Chromecast μεταδίδεται στην τηλεόραση ό,τι θέλετε από την Android ή iOS συσκευή σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα