Το Galaxy S4 Zoom στα Public

Τα Public υποδέχονται πρώτα και κατά αποκλειστικότητα το ολοκαίνουριο Samsung Galaxy S4 Zoom, το πρώτο smartphone με φακό με οπτικό ζουμ 10x.


Από την 1η Αυγούστου, τα καταστήματα Public (www.public.gr) επιφυλάσσουν μία αποκλειστική μοναδική έκπληξη

για όλους τους φίλους της τεχνολογίας που θέλουν πρώτοι να δοκιμάζουν τα πιο σύγχρονα προϊόντα. Τα Public υποδέχονται πρώτα και κατά αποκλειστικότητα το ολοκαίνουριο Samsung Galaxy S4 Zoom, το πρώτο smartphone με φακό με οπτικό ζουμ 10x και έρχεται για να ταράξει τα νερά της αγοράς των camera phones με την προηγμένη τεχνολογία του και τα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά του.


Το Samsung GALAXY S4 Zoom με μια γρήγορη περιστροφή στον δακτύλιο του ζουμ μετατρέπεται από smartphone σε μια κάμερα ακριβείας! Μικρό σε μέγεθος αλλά μεγάλο σε απόδοση, το GALAXY S4 zoom είναι εξοπλισμένο με οπτικό ζουμ 10x για να μπορείτε να απαθανατίζετε πεντακάθαρες εικόνες με όμορφα, ζωντανά χρώματα, ακόμα και από μακριά. Η λειτουργία In-Call Photo Share σας προσφέρει νέες δυνατότητες λήψης εικόνων για να μην σας ξεφεύγει τίποτα! Μιλήστε, τραβήξτε φωτογραφίες και βίντεο, ανταλλάξτε αρχεία, όλα την ίδια στιγμή. Περιστρέφοντας το δακτύλιο του ζουμ σας παρέχει άμεση πρόσβαση σε πολλαπλές λειτουργίες της κάμερας. Το Optical Zoom Control και το OIS (Οπτική σταθεροποίηση εικόνας) σας εξασφαλίζουν ακρίβεια επαγγελματικού επιπέδου και ευκολία χωρίς προηγούμενο, ενώ η προηγμένη τεχνολογία του αισθητήρα 16M BSI CMOS Sensor δίνει ζωή στις φωτογραφίες σας.


Και η λίστα των εκπληκτικών χαρακτηριστικών συνεχίζεται… Η εφαρμογή πρόταση εικόνων σας συνδέει άμεσα με τεράστια αρχεία εικόνων που έχουν τραβήξει άλλοι φωτογράφοι, ώστε να σας βοηθήσει να βρείτε τα καλύτερα σημεία για φωτογράφηση, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, η προτεινόμενη έξυπνη λειτουργία αναγνωρίζει τις συνθήκες φωτισμού, το σκηνικό και τα αντικείμενα, και προτείνει άμεσα τις καλύτερες δυνατές έξυπνες λειτουργίες, η λειτουργία Δράση σας βοηθά να συγχωνεύσετε μια αλληλουχία πλάνων από κινούμενα αντικείμενα και η λειτουργία Σκηνές δράσης για να αιχμαλωτίσετε άμεσα οτιδήποτε συμβαίνει με μεγάλη ταχύτητα ενώ η λειτουργία Ίχνη από φώτα απελευθερώνει τον Πικάσο που κρύβετε μέσα σας.


Keywords
Τυχαία Θέματα