Το LG Channels θα ενθουσιάσει τους φίλους του Κορεάτικου περιεχομένου σε Αυστραλία, Ευρώπη και Λατινική Αμερική

Η αποκλειστική, δωρεάν υπηρεσία streaming της LG Electronics, LG Channels, πρόκειται να παρουσιάσει στους κατόχους LG Smart TV στην Αυστραλία, την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική μια μεγάλη ποικιλία από συναρπαστικό Κορεάτικο περιεχόμενο, του οποίου η δημοτικότητα αυξάνεται συνεχώς σε παγκόσμιο επίπεδο.

Περιλαμβάνοντας πολλά είδη για κάθε ηλικία και γούστο, το BINGE Korea

είναι η τελευταία συνεργασία μεταξύ της LG και της εταιρείας διανομής ψηφιακού περιεχομένου και πλατφόρμας με έδρα τη Νότια Κορέα, NEW ID της NEXT ENTERTAINMENT WORLD (NEW).

Μετά το λανσάρισμα της ειδησεογραφικής υπηρεσίας YTN στα LG Channels σε Αυστραλία, Βραζιλία, Μεξικό και Ευρώπη τον Ιούνιο, η LG επέκτεινε την γκάμα του διαθέσιμου Κ περιεχομένου με την ένταξη του BINGE Korea. Οι χρήστες LG Smart TV στις αντίστοιχες αγορές, θα έχουν στη διάθεσή τους περισσότερα από 40 κανάλια, για να παρακολουθούν κορεατικά νέα, ψυχαγωγικές εκπομπές, κινούμενα σχέδια και πολλά άλλα – όλα αυτά χωρίς συνδρομή. Όποιες και αν είναι οι προτιμήσεις ή τα ενδιαφέροντά τους, οι χρήστες θα βρουν μια πληθώρα εξαιρετικών επιλογών προβολής στα κανάλια LG.

Δημοφιλείς κορεατικές τηλεοπτικές εκπομπές όπως το Running Man, που προσφέρει ανταγωνισμό και γέλιο, είναι διαθέσιμες για παρακολούθηση. Επίσης, για τον Ιούλιο, η LG παρουσιάζει με υπερηφάνεια μια συλλογή από K-dramas που περιλαμβάνει ιστορικά αγαπημένα, όπως το The Nokdu Flower, και εμβληματικές σειρές που διαδραματίζονται στη σύγχρονη Κορέα, όπως το The Heirs. Η τελευταία προσθήκη  περιεχομένου Κ που θα φτάσει στα LG Channels θα περιλαμβάνει επίσης το ΝΕΟ κανάλι  KMOVIES από τη NEW ID και μια συναρπαστική σειρά τίτλων δράματος SLL.

Το LG Channels είναι ορόσημο για τους λάτρεις της K-pop σε όλο τον κόσμο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις εμφανίσεις των αγαπημένων τους ποπ σταρ στις μεγάλες οθόνες των Smart TVs της LG. Ανάμεσα στις εκπομπές που πρέπει να δουν οι χρήστες είναι το Inkigayo, το εβδομαδιαίο πρόγραμμα κορεατικής μουσικής του SBS, το οποίο παρουσιάζει τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της K-pop. Μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν στο κανάλι NEW KPOP μια ποικιλία τηλεοπτικών εκπομπών K-Pop με μουσικά βίντεο και ζωντανές εμφανίσεις, καθώς και ριάλιτι, δραματικές σειρές και ντοκιμαντέρ.

Το νεανικό κοινό θα ενθουσιαστεί με τη συλλογή κορεατικών παιδικών προγραμμάτων στα κανάλια LG. Από το Toony Planet και το Kongsuni, μέχρι το Tobot και το Robocar POLI, υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες και συναρπαστικές περιπέτειες για να γοητεύσουν τους μικρούς φίλους.

Πολλά από τα 40 και πλέον κανάλια περιεχομένου K στο BINGE Korea παρέχουν φιλικές επιλογές προς τον χρήστη για να βελτιώσουν την εμπειρία θέασης για το κοινό του εξωτερικού, συμπεριλαμβανομένου περιεχομένου μεταγλωττισμένου στα αγγλικά και προγραμμάτων με υπότιτλους στα αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά ή ιταλικά.

Οι θεατές μπορούν να έχουν πρόσβαση στα κανάλια LG πατώντας το ειδικό κουμπί στο τηλεχειριστήριο Magic Remote ή το εικονίδιο LG Channels στην αρχική οθόνη της έξυπνης τηλεόρασης LG. Αυτό τους μεταφέρει σε ένα μενού όπου μπορούν να μάθουν τα πάντα για τα ποικίλα κανάλια της δωρεάν premium υπηρεσίας της LG. Σε κάθε κανάλι αντιστοιχεί ένας αριθμός IP, ο οποίος μπορεί εύκολα να εισαχθεί χρησιμοποιώντας το αριθμητικό πληκτρολόγιο του τηλεχειριστηρίου.

Τα κανάλια LG μπορούν επίσης να ενεργοποιηθούν over-the-air επιλέγοντας το κουμπί Live TV στην κύρια οθόνη. Αυτή η μέθοδος επιτρέπει στους θεατές να περιηγηθούν ταυτόχρονα τόσο στα τηλεοπτικά κανάλια εκπομπής όσο και στα κανάλια LG Channels. Τα κανάλια BINGE Korea μπορούν να βρεθούν από IP-800 στην Αυστραλία, την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.

Το LG Channels είναι η αποκλειστική δωρεάν υπηρεσία streaming της LG, η οποία προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία κορυφαίων ζωντανών και on-demand προγραμμάτων, όπως ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ειδήσεις, αθλητικά, παιδικά προγράμματα και πολλά άλλα. Με έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό καναλιών σε 27 αγορές παγκοσμίως, οι κάτοχοι τηλεοράσεων LG μπορούν εύκολα να ανακαλύψουν τα αγαπημένα τους προγράμματα, ξεκινώντας την εφαρμογή LG Channels στην πλατφόρμα webOS της τηλεόρασής τους LG (μοντέλα LG Smart TV 2016-σήμερα).

Με την εκτεταμένη και συνεχώς διευρυνόμενη βιβλιοθήκη του premium K-content, το LG Channels συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην παροχή των καλύτερων κορεατικών ειδήσεων, ψυχαγωγίας και πολιτισμού στους τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα