Το ThinkPad X1 Carbon της Lenovo

H Lenovo αποκαλύπτει την υπέροχη οθόνη του ThinkVision X24 και τα ThinkPad Stack mix and match αξεσουάρ. Όλα τελευταίας τεχνολογίας.

Το πιο πρωτοποριακό χαρτοφυλάκιο προϊόντων ThinkPad του 2015 έφερε στην επιφάνεια η Lenovo στο International Consumer Electronics Show.
Διαθέτοντας το τελευταίας τεχνολογίας ThinkPad X1 Carbon, το ελαφρύτερο ultrabook 14 ιντσών στον κόσμο, η θρυλική

σειρά γιορτάζει τις εκατό εκατομμύρια μονάδες προϊόντων που έχουν πουληθεί και εξακολουθεί να «χτίζει» τη μοναδική κληρονομιά που απολαμβάνουν οι πιστοί και παθιασμένοι fans σε όλο τον κόσμο. Η Lenovo θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία για να ευχαριστήσει όλους τους χρήστες της σειράς ThinkPad κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο δεκαετιών.
«Από το αρχικό ThinkPad 700, οι μηχανικοί του ThinkPad συνέχισαν να προάγουν την καινοτομία, καθιστώντας κάθε νέο ThinkPad καλύτερο από το προηγούμενο. Η επιτυχία της σειράς είναι πρόδηλη, καθώς αγγίξαμε τις 100 εκατομμύρια μονάδες πωληθέντων προϊόντων», δήλωσε ο Yang Yuanqing, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Lenovo. «Όταν αποκτήσαμε τα επιχειρηματικά PC της IBM, δώσαμε μια υπόσχεση όχι μόνο να προστατεύσουμε το franchise των ThinkPad, αλλά να τα κάνουμε ακόμα καλύτερα, ακόμα πιο ισχυρά. Σήμερα, το ThinkPad εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο σεβαστές μάρκες στον κλάδο τροφοδοτώντας την άνοδο της Lenovo στη νούμερο 1 θέση στους προσωπικούς υπολογιστές παγκοσμίως. Τώρα, ακόμη και με την επέκταση της Lenovo σε κινητές συσκευές, servers καθώς και στο ecosystem και cloud computing, το ThinkPad θα παραμείνει στον πυρήνα της στρατηγικής μας και στην καρδιά της επιχειρηματικής μας δράσης. Είναι τιμή μας να συνεχίζουμε να φέρνουμε τα προϊόντα αυτής της θρυλικής μάρκας στους πελάτες μας, και προσβλέπω σε πολλά αντίστοιχα ορόσημα στο μέλλον.»
Η Lenovo παρουσίασε επίσης το ThinkVision X24 φέρνοντας την πανέμορφη τεχνολογία “ultra-thin IPS panel” στο χώρο εργασίας, ενώ μέσω του ThinkPad Stack, προσφέρει ‘mix and match’ αξεσουάρ για να μεγιστοποιήσει την παραγωγικότητα και να ελαχιστοποιήσει την ακαταστασία στον εργασιακό χώρο.

Το καλύτερο Business Ultrabook της Lenovo γίνεται ακόμα καλύτερο

Το πρωτοποριακό, τρίτης γενιάς X1 Carbon συνεχίζει την παράδοση του ThinkPad. Το ελαφρύτερο 14″ Ultrabook στον κόσμο διαθέτει νέες επιλογές, όπως μία πολύ φωτεινή FHD οθόνη για καλύτερη εμπειρία θέασης και έναν PCIe δίσκο SSD για έως και 80% ταχύτερη απόδοση από ό,τι τα συνηθισμένα SSDs.
Το νεότερο X1 Carbon είναι επίσης πιο φορητό από ποτέ, με ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και εξακολουθεί να ζυγίζει κάτω από 1,3 κιλά, διαθέτοντας ένα ανθεκτικό και στιβαρό σασί. Σε συνδυασμό με τoυς 5ης γενιάς Intel® Core™ επεξεργαστές και μια ολόκληρη σειρά από αξεσουάρ για βελτιωμένη εμπειρία, το X1 Carbon εξελίσσει την κληρονομιά των ThinkPad και συνεχίζει να εμπνέει απαράμιλλη καινοτομία.

Τα καλύτερα εταιρικά πρότυπα

Το ανανεωμένο χαρτοφυλάκιο ThinkPad του 2015 τονίζει τις διευρυμένες business-class δυνατότητες και βασίζεται στην κληρονομιά και στο DNA του ThinkPad. Λεπτό και ελαφρύ, με απίστευτη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για να μεγιστοποιείται η φορητότητα, και με φωτεινή και υψηλής ευκρίνειας οθόνη με ανάλυση έως και 3K για τη βέλτιστη απόλαυση θέασης και εργονομική άνεση.

Ένα πλήρες σύνολο θυρών και συνδέσεων που κάνουν την προβολή, την κοινή χρήση και τη μεταφορά δεδομένων απλή και αποτελεσματική. Με 5ης γενιάς επεξεργαστές Intel® Core™, τα νέα ThinkPad Χ, Τ, L και E συνεχίζουν να τονίζουν την προτεραιότητα της εταιρίας στην ποιότητα.

ThinkVision X24

Καινοτόμο, κομψό και με μια πανέμορφη borderless οθόνη, το πάχους μόλις 7,5 χιλιοστών ThinkVision X24 θα είναι το επίκεντρο σε κάθε γραφείο. Διαθέτοντας μία οθόνη νέας γενιάς Neo Blade 23.8 ιντσών, το X24 περιλαμβάνει επίσης μία μοναδική μεταλλική επιφάνεια προ-επικαλυμμένης τεχνολογίας στη θέση του παραδοσιακού καλύμματος ενισχύοντας έτσι τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό.
Παράλληλα, το ThinkVision X24 δεν θυσιάζει τη λειτουργικότητα για χάρη της εμφάνισης. Τα χαρακτηριστικά της IPS οθόνης περιλαμβάνουν ανάλυση Full HD με ευρεία γωνία θέασης 178 μοιρών και DisplayPort ή HDMI ψηφιακή συνδεσιμότητα. Το κομψό και ανθεκτικό σταντ χρωμίου διαθέτει ρυθμιζόμενη κλίση για εργονομική προβολή που ολοκληρώνει την εξαιρετική εμπειρία προβολής, απόδοσης και σχεδιασμού.

ThinkPad Stack

Μέσα από μια αρθρωτή σχεδίαση, τα κοινά εξαρτήματα γίνονται ιδιαίτερα. Περισσότερο φορητό, με λιγότερα καλώδια, και επιπλέον εξαρτήματα ‘ThinkPad Stack’ φτιαγμένα για μεγαλύτερη φορητότητα. Μέσα από έναν μαγνητικό αρθρωτό σχεδιασμό τα πολλαπλά αξεσουάρ καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο και αποθηκεύονται καλύτερα από τις παραδοσιακές επιλογές. Η τεχνολογία Pogo pin επιτρέπει επίσης στα εξαρτήματα να συνεργάζονται καλύτερα μεταξύ τους.
Το Power Βank 10000mAh κρατάει τα τηλέφωνα και τα tablets φορτισμένα σε μακρινά ταξίδια, ο USB 3.0 σκληρός δίσκος του ενός terabyte προσφέρει τεράστια χωρητικότητα εν κινήσει, το Wireless Access Point εξασφαλίζει ένα ισχυρό και σταθερο WiFi περιβάλλον, ενώ τα Bluetooth ηχεία συγχρονίζονται άμεσα με τα ThinkPad συστήματα επεκτείνοντας την αναπαραγωγή ήχου.

Διαθεσιμότητα

Τα μοντέλα ThinkPad X1 Carbon, X250, ThinkVision X24 και τα αξεσουάρ ThinkPad Stack θα είναι διαθέσιμα το 1ο τρίμηνο του 2015.
Το χαρτοφυλάκιο 2015 των ThinkPad επίσης περιλαμβάνει:
Τα μοντέλα ThinkPad T450s και T450, ThinkPad T550, ThinkPad E450, E550 και ThinkPad L450 που επίσης θα είναι διαθέσιμα από το 1ο τρίμηνο του 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα