Το DrayTek router στην ελληνική αγορά

Η LEXIS Πληροφορική αποκαλύπτει στην ελληνική αγορά το νέο router της DrayTek Vigor2925ac με ενσωματωμένη IEEE 802.11ac λειτουργία ασύρματης σύνδεσης.

Το μοντέλο Vigor2925ac διαθέτει δύο Gigabit Ethernet WAN θύρες, δύο USB θύρες για σύνδεση 3G/4G LTE stick, μια FXS θύρα για σύνδεση δύο αναλογικών τηλεφώνων και μια αναλογική θύρα για σύνδεση με γραμμή PSTN. Επιπλέον,

ενσωματώνει δυνατότητες fail over και load balance μέσω διαφορετικών WAN για την κάλυψη επαγγελματικού επιπέδου εφαρμογών και είναι “IPV6 ready”.

Το Vigor2925ac ενσωματώνει Firewall και δυνατότητα έως 50 ταυτόχρονων multi-protocol VPN για την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία των επιχειρησιακών εφαρμογών, ενώ μέσω του CSM (Content Security Management) ο διαχειριστής του δικτύου μπορεί να αποκλείσει την πρόσβαση παιδιών ή εργαζομένων μιας επιχείρησης σε ακατάλληλο περιεχόμενο.

Διαθέτει κεντρική διαχείριση VPN και Access Point, ενώ συνεργάζεται με το Smart Monitor Network Traffic Analyzer και το VigorACS SI της DrayTek για την απομακρυσμένη διαχείριση των Vigor routers.

Το μοντέλο Vigor2925ac έρχεται να προστεθεί στην επιτυχημένη σειρά Vigor2925 που περιλαμβάνει ενσύρματα και ασύρματα μοντέλα (802.11ac/802.11n) με λειτουργίες VoIP και αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή για επαγγελματικού επιπέδου εφαρμογές.

Η DrayTek, κορυφαία εταιρεία στο σχεδιασμό ολοκληρωμένων λύσεων VPN/Firewall/Security, διαθέτει μία πλήρη γκάμα από ADSL Routers, ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε εφαρμογής. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι η LEXIS Πληροφορική.

Keywords
Τυχαία Θέματα