Bloomberg: To iWatch θα κυκλοφορήσει εντός του 2013 με iOS

Νέο δημοσίευμα του Bloomberg που επιβεβαιώνει και το The Verge αναφέρει ότι το περιβόητο iWatch της Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2013. Επικεφαλής του project είναι ο Jony Ive, ο οποίος φαίνεται ότι έχει δείξει τεράστιο ενδιαφέρον στην ανάπτυξη του αξεσουάρ με τη συμμετοχή 100 μηχανικών.

Το

δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το iWatch θα τρέχει μια νέα έκδοση του iOS που αναπτύχθηκε από το μηδέν αν και μέχρι στιγμής υπάρχουν προβλήματα με την επίτευξη ενός ικανοποιητικού χρόνου διάρκειας της μπαταρίας, ο οποίος θα κυμαίνεται μεταξύ 4-5 ημερών. Ταυτόχρονα, η ομάδα θα πρέπει να τροποποιήσει και το iOS στο iPhone έτσι ώστε να μπορεί γραφιστικά και λειτουργικά να υποστηρίξει το iWatch με λειτουργίες, όπως η αποδοχή εισερχόμενων κλήσεων, η προβολή χαρτών και η καταγραφή δεδομένων μέσω αισθητήρων (βηματόμετρο κτλπ).

[via MacUser]

Bloomberg: To iWatch θα κυκλοφορήσει εντός του 2013 με iOS

Σχετικά άρθρα:

Ομάδα 100 ανθρώπων εργάζεται στο iWatch, σύμφωνα με το BloombergWSJ και Bloomberg επιβεβαιώνουν το δημοσίευμα των Digitimes για φθηνότερο iPhone το 2013Νέα πατέντα της Apple δίνει μια πρώτη ιδέα για το περιβόητο iWatch
Keywords
Τυχαία Θέματα