Exomount. Μία ποιοτική βάση στήριξης για το iPhone και όχι μόνο… από την EXOGEAR

Η exomount αποτελεί την πρόταση της exogear στο χώρο των βάσεων στήριξης για το iPhone αλλά και λοιπών smartphones. Έχοντας κατά νου πως η αγορά κατακλύζεται από μεγάλη ποικιλία προτάσεων, δοκιμάσαμε εκτενώς το exomount και απαντάμε στο επίμαχο ερώτημα “Αξίζει η αγορά του;”

Το exomount αποτελείται στην ουσία από μία δυνατή (πολύ δυνατή) βεντούζα η οποία και αναλαμβάνει το έργο της σταθεροποίησης

σε οποιαδήποτε επιφάνεια, ένα βραχίονα στήριξης με μπίλια περιστροφής και ένα “μανταλάκι” με επικάλυψη πολυουρεθάνης το οποίο συγκρατεί με ασφάλεια τη συσκευή.

Αρχικά, δοκιμάσαμε το exomount στο αυτοκίνητο κατά την καθημερινή μας διαδρομή από το σπίτι στο γραφείο. Τόσο στο παμπρίζ όσο και στο ταμπλό του αυτοκινήτου, ένα δύσκολο σημείο όπου βιώσαμε απογοητευτικές εμπειρίες με διάφορες υλοποιήσεις που δοκιμάσαμε κατά καιρούς, η βεντούζα της βάσης με το πατενταρισμένο suction cup της exogear αποδείχτηκε αντάξια των προσδοκιών μας χωρίς να ξεκολλήσει από τα συνεχόμενα τραντάγματα, προσφορά των ανώμαλων Ελληνικών δρόμων.

Ένα από τα θετικότερα στοιχεία του exomount είναι ότι η κατασκευή του υποστηρίζει οποιοδήποτε smartphone ή GPS με οθόνη μέχρι 5 ιντσών, οπότε αν μελλοντικά αλλάξετε συσκευή δεν θα χρειαστεί να χρεωθείτε και πάλι την αγορά μίας νέας βάσης στήριξης.

Η εταιρεία υπόσχεται ότι το πατενταρισμένο σύστημα της βεντούζας της exomount είναι ικανό να σταθεροποιήσει την βάση σε οποιαδήποτε λεία (γυαλί, μέταλλο, ξύλο) ή σχεδόν λεία επιφάνεια (ταμπλό αυτοκινήτου, τοίχο κτλ). Οι δοκιμές μας το επιβεβαίωσαν:

Χρησιμοποιώντας την βάση στήριξης exomount για να σηκώσουμε το κουτί συσκευασίας του iMac 27”:

Συγκρατώντας το iPhone 4S στον τοίχο (χωρίς καν να χρησιμοποιηθεί ο διακόπτης κλειδώματος):

Φυσικά, η exomount μπορεί να χρησιμοποιηθεί και “ανάποδα” με τη βεντούζα να συγκρατεί το smartphone ή ακόμα και το tablet σας, και το “μανταλάκι” να σταθεροποιεί το υπόλοιπο σύστημα στήριξης:

Δοκιμάζοντας εκτενώς το exomount δεν μπορούμε παρά να δηλώσουμε ότι μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι καθώς πραγματοποιεί τα όσα “υπόσχεται” και με το παραπάνω.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρει η βάση στήριξης exomount μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω video:

Η βάση στήριξης exomount είναι διαθέσιμη από το επίσημο site της εταιρείας προς $29 (+ $49.00 έξοδα αποστολής!!!) και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής και APR στην Ελλάδα (σε τιμή που σαφώς συμφέρει καθώς κυμαίνεται γύρω στα 30€).

Σχολιασμός στο forum

iPhone Hellas - Νέο iPad iPhone 4S iPod Touch NewsExomount. Μία ποιοτική βάση στήριξης για το iPhone και όχι μόνο… από την EXOGEAR

Keywords
Τυχαία Θέματα