Facebook Chat Heads και Stickers. Πως να τα ενεργοποιήσετε τώρα!

Την περασμένη εβδομάδα το Facebook app αναβαθμίστηκε στην έκδοση 6.0 φέρνοντας στο προσκήνιο 2 νέα χαρακτηριστικά, τα Chat Heads και τα stickers, τα οποία και πρωτοείδαμε στο σχετικό event της εταιρείας.

Δυστυχώς, οι 2 νέες αυτές προσθήκες δεν είναι άμεσα διαθέσιμες για όλους τους χρήστες της εφαρμογής, τουλάχιστον όχι επίσημα. Με την εγκατάσταση ωστόσο 2 (δωρεάν) Cydia

tweaks, των FB Chat Heads Enabler και Facebook Sticker Enabler μπορείτε να ενεργοποιήσετε από τώρα τα 2 νέα χαρακτηριστικά, όπως βλέπετε και στο screenshot που ακολουθεί:

Αξίζει να σημειωθεί πως το FB Chat Heads Enabler ενεργοποιεί τα Chat Heads μόνο για την εφαρμογή του Facebook, σε αντίθεση με το επερχόμενο tweak του Adam Bell το οποίο και αντιγράφει την system-wide λειτουργία των Chat Heads στο Android.

Facebook Chat Heads και Stickers. Πως να τα ενεργοποιήσετε τώρα!

Σχετικά άρθρα:

Facebook 6.0, διαθέσιμα τα chat heads και stickers αλλά όχι σε όλουςHoozin, μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση στο group chat για το iPhoneFBPrivacy: Ένα tweak που αλλάζει τα φώτα στο Facebook και Messenger app… με Ελληνική σφραγίδα!
Keywords
Τυχαία Θέματα