H Apple υπογράφει συμφωνία με την Samsung για 14-nm A9 επεξεργαστές το 2015 (;)

Η Korea Economic Daily αναφέρει ότι Apple και Samsung υπέγραψαν συμφωνία που θα επιτρέψει στην κορεάτικη εταιρεία την παραγωγή του Α9 επεξεργαστή για iOS συσκευές στα 14-nanometer μέσα στο 2015. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι τα δικαιώματα για την κατασκευή του Α8

στα 20-nanometer τα πήρε η TSMC τον περασμένο χρόνο αλλά η Samsung επανέκτησε το συμβόλαιο φέτος με την ανάπτυξη της διαδικασίας στα 14-nanometer.

Ωστόσο, παραμένει άγνωστο σε αυτό το σημείο εάν η παραγωγή των μελλοντικών επεξεργαστών για τις iOS συσκευές θα πραγματοποιηθεί από την Samsung ή την TSMC ή και τις δύο! Η μείωση της εξάρτησης από την Samsung είναι γνωστή επιθυμία της Apple αλλά μέχρι σήμερα η Apple χρειάζεται ακόμα την κορεάτικη εταιρεία. Μάλιστα, πρόσφατες φήμες αναφέρουν ότι η Apple έχει εξαγοράσει το δικό της εργοστάσιο παραγωγής επεξεργαστών ώστε να μεταφέρει ολόκληρη την διαδικασία εξ ολοκλήρου υπό τον έλεγχό της.

[via MacRumors]

iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch NewsH Apple υπογράφει συμφωνία με την Samsung για 14-nm A9 επεξεργαστές το 2015 (;)

No related posts.

Keywords
Τυχαία Θέματα