Pop Corny: Αποκλειστικά screenshots από το νέο εορταστικό level (Holy Night)

Το Pop Corny, η ανεξάρτητη ελληνική παραγωγή του Χάρη Καλογήρου που μας εξέπληξε ευχάριστα με το εθιστικό της gameplay, ετοιμάζεται για την εορταστική περίοδο με ένα νέο level (Holy Night) και νέα super-powers (Freeze Time).

Το iPhoneHellas εξασφάλισε μία pre-release έκδοση του παιχνιδιού και σας παρουσιάζει τις νέες προσθήκες του Pop Corny και της πίστας ”Holy Night”:

Η νέα

πίστα ξεκλειδώνεται με 300 drachma coins τα οποία μπορείτε να κερδίσετε εύκολα παίζοντας τις δύο προηγούμενες πίστες (Theater και CornFields).

Νέο super-power “πάγωμα χρόνου”: Η νέα υπερ-κίνηση παγώνει την οθόνη για μερικά δευτερόλεπτα γεγονός που σας επιτρέπει να σημαδέψετε με την άνεση σας τα ακινητοποιημένα καλαμπόκια.

Παγωμένα καλαμπόκια: Τα παγωμένα καλαμπόκια αυξάνουν το βαθμό δυσκολίας καθώς θα πρέπει να τα χτυπήσετε 2 φορές. Μία για να ξεπαγώσουν και μία για να “σκάσουν”.

Επιπλέον, έχουν προστεθεί 5 νέα boxes, 13 νέα achievements στο GameCenter (το OpenFeint καταργείται μετά τις τελευταίες εξελίξεις) και ένα νέο εορταστικό μουσικό θέμα από τον Θανάση Lightbridge.

Το Pop Corny είναι διαθέσιμο στο App store δωρεάν ως universal εφαρμογή με την αναβάθμιση που προσθέτει το νέο level (Holy Night) να αναμένεται πολύ σύντομα. Εσείς βέβαια μπορείτε να κατεβάσετε από τώρα το Pop Corny -αν δεν το έχετε ήδη εγκατεστημένο στην συσκευή σας- και να προπονηθείτε.

Σχολιασμός στο forum

iPhone Hellas - iPhone 5 iPad 3 iPod Touch NewsPop Corny: Αποκλειστικά screenshots από το νέο εορταστικό level (Holy Night)

Keywords
Τυχαία Θέματα